recenze

Operation Entity

Operation Entity

Takže jako vždy, jste sám, máte v ruce pouze jeden revolver a v něm pár nábojů, proti vám stojí mnohonásobně silnější a početnější nepřítel. Připomíná vám to něco? Samozřejmě, další akční hru, ve které se snažíte, když ne spasit svět, tak alespoň dohrát tuto hru do konce.
Určitě se nejedná o žádnou pecku mezi freeware hrami a to z různých důvodů, ale na první pohled se vám tato hra prostě zalíbit musí. Když jsem jí spatřil, napadlo mě ihned srovnání s Operation Flashpoint. Hohohó, nenechte se mýlit, byl to opravdu pouze první dojem z povedených screenů.

Operation Entity by nemusela být špatná hra, ovšem musela by mít více scénářů, než ten jediný, který si můžete zahrát. To je první velké mínus. Za celou hru navíc můžete získat pouhé dvě zbraně, a to ještě pouze revolver, který používáte od začátku a kalašnikov, který se dá ukořistit od mrtvého teroristy. I s tím bych se dokázal vypořádat, ale navíc je nepřátel takové množství, že je opravdu nemožné dohrát misi s životem v plusu, říkáte si co to má znamenat? Ale tak co, zde je totiž další problém hry, nevím proč to tak autor nechal, ale jste nesmrtelní! Přesně tak, životy jsou zde opravdu pouze orientační, nejdříve jsem si myslel, že se jedná o chybu, nebo, že mě prostě nemohou trefit, ale není tomu tak, tím tedy hra přestává být opět o něco zajímavější.

Nechtěl bych ji jenom kritizovat, mně se nakonec přeci jenom docela líbila, protože střílení do teroristů je pořád aktuální téma a zpracování také není úplně špatné, akorát by to chtělo trochu více propracovat, sice nebudete nijak zvlášť nadšeni, či unešeni hratelností, ale hra hrát jde, což je důležité :). Zkuste a uvidíte sami.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

palmer | 18.04.08 v 22:22

Docela dobrá hra ale teroristů tam je někdy opravdu hodně ;-)


galerie

Operation Entity Operation Entity Operation Entity Operation Entity

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce