recenze

Ocular Ink

Ocular Ink

Originalita na každém kroku. Spousta nevšedních úkolů a výborná zábava. Tak to je v kostce obsah dnešní gamesky, která vás dokáže prakticky na každém kroku výborně překvapit. Podrobnosti prozradí ale až naše recenze.
Patříte-li mezi stále čtenáře našeho serveru, jistě vám neuniklo, že se v poslední době snažíme vydávat pouze ty opravdu kvalitní tituly, jež mají co nabídnout. Nebudu chodit okolo horké kaše a rovnou řeknu, že mezi tuto herní smetánku bych bez váhání zařadil i dnešní kousek.

Prakticky na každém kroku se totiž setkáte s originalitou, která vás přesvědčí o tom, že i v dnešní době lze vytvořit něco jiného než jen miliontý klon Tetrisu či Arkanoidu. Ostatně, už obsazení hlavního hrdiny o něčem svědčí. Nebo už jste někdy viděli oční bulvu jako hlavní postavu? Ano, měli jsme tu sice Blink, ale to bych s dnešním kouskem ani náhodou nesrovnával. Co je tedy vaším úkolem? Ocitáte se v poměrně zajímavém prostředí – v malé vesničce, která je nemilosrdně napadena a vy musíte tento zločin potrestat. Jak to ale provedete, když oční bulvy nedisponují přebytkem svalové hmoty na případné zbraně? Jednoduše! Budete mít speciální schopnosti, díky kterým budete moci ovládat malý štěteček. S ním budete moci posouvat předměty a jistě se vám občas podaří zasáhnout nepřítele. Bude záležet pouze na vaší šikovnosti, jak rychle se s touto vychytávkou naučíte pracovat. Pohybovat pak budete moci jak s kameny, tak i výbušným materiálem.

Netroufám si ale odhadovat, kolik z vás si tohle vše dokáže představit z mého výkladu, ale věřte, že jakmile se ponoříte do samotné náplně, vše bez problému pochopíte. Navštívíte totiž tři různé světy, střetnete se s mnoha oponenty, potkáte spojence a budete se královsky bavit. Co více si přát?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

mr.cihla | 24.05.07 v 10:41

Je to supr, ale hrozne snadny

Louda | 11.02.07 v 21:39

Nejdřív znič ty tyčky a pak na jejich místo posun ty houby.

Damek | 27.10.06 v 18:18

nemuzu udelat tu misi s whipstonem nevim jak pres tu zed.....plsporadte

Triple T | 30.05.06 v 18:28

A já už tu hru mám nejméně dva roky. No a?
Jinak Ocular Ink je skutecne skvela hra a jedna z mala, ktere maji vysoke hardwarove pozadavky "opodstatnene".
Tohle me pobavilo: http://www.petitionspot.com/petitions/Ocular_ink/ (ne ze by to nebyl dobry napad)

Raizen | 30.05.06 v 00:05

Já už tu hru mám nejméně rok


galerie

Ocular Ink Ocular Ink Ocular Ink Ocular Ink Ocular Ink

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce