recenze

Not-So-Massive Action Game

Not-So-Massive Action Game

Hektická hříčka, ve které se to střelami jen hemží a nepřáteli jakbysmet. Vezměte tedy do ruky zbraň a ponořte se buď do plnění jednoho z úkolů, nebo se snažte prostě přežít. Tak či onak to bude pořádná řežba.
Snadné? Na toto slovo hezky rychle zapomeňte a raději si hned sežeňte někoho jako druhého hráče, aby vám pomohl. Protože jinak se jedná o dosti hardcore záležitost.

Samotný vojáček (good guy) proti ohromné přesile (bad guys) není žádný nový objev a nic nového nečekejte ani dále. Máte na výběr z několika úkolů, které plníte na medaile, ale vzhledem k obtížnosti budete rádi, když je vůbec dokončíte. Také se můžete pustit do jednoznačného boje o přežití v módu Survival.
Zadání úkolů jsou docela rozmanitá. Jednou máte za úkol zničit určitý počet aut, podruhé zase ochránit jednu slečnu, či se snažit přežít určitý časový interval. Nic z toho není snadné, ani těch sto dvacet vteřin. Hned po začátku, kdy sestřelíte pár, parašutistů se začnou rojit neuvěřitelné davy vojáků, aut, helikoptér, které musíte zničit, protože palbu, kterou vyplodí, dlouho nepřežijete. Uskakovat střelám se samozřejmě dá, ale hra má takový spád, že to mnohdy nepostřehnete. Navíc se zkuste vyhnout té palbě, kterou předvádí vrtulník.
Chabou pistolku nahradí bazuka nebo kulomet, ale nejvíce stejně potěší lékárnička. Ta však pohříchu přichází snad nejméně. Z další výbavy máte k dispozici granáty a v určitých misích se bude hodit i přitahovací hák.

Ne snad, že by se tato hra nedala hrát. Ale vyžaduje určitý cvik, snahu… a dávku šílenosti. Umím si představit, že spousta hráčů bude odrazeno. Na druhé straně musím pochválit vtip, možnost multiplayeru (s kamarádem si myslím, že by to mělo být o něco méně drsné) a zvuková stránka, konkrétně výkřiky padajících parašutistů :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 18.12.16 v 01:20

Perfektní hra.

Kacirek_Donald | 15.11.10 v 15:24

Hádáte správně :-), je z "prohlížečového MMO", o kterém se chceme zmínit tento týden. Není to nějaká skrytá "ochutnávka", co pro vás chystáme, ale moje chyba. Děkuji za upozornění :).

Mr. Yura | 15.11.10 v 14:43

Hádám, že poslední screen není z recenzované hry :)


galerie

Not-So-Massive Action Game Not-So-Massive Action Game Not-So-Massive Action Game Not-So-Massive Action Game