recenze

No One Shoots Forever

No One Shoots Forever

Určitě znáte komerční střílečku No One Lives Forever. Zdání ovšem klame - No One Shoots Forever na tuto klasiku stříleček nijak nenaráží a podobá se jí pouze názvem. V hlavních úlohách se zde totiž objevují postavičky ze South Parku!
Italové jsou národem všestranným. Umí to s motorkami, pizzou a jak dokazuje No One Shoots Forever, tak i s hrami. Ač nejde o vysloveně převratný počin, originální nepřátelé spolu s nevšední grafikou se počítají...

I když by se podle názvu mohlo zdát, že se hra snaží podobat slavné sérii No One Lives Forever, není tomu tak. No One Shoot Forever čerpá z úplně jiných zdrojů. Stačí letmý pohled na okolní obrázky a hned vám musí být jasné, kým se tvůrci inspirovali. Ano, Moorhuhnem. I zde se na vás budou naráz vrhat davy nepřátel a vy je budete pomocí pušky likvidovat. Levým tlačítkem střílíte, pravým přebíjíte. Ovšem pozor, musíte také dbát na to, zda ještě máte co do zbraně napěchovat. Proto je nezbytně nutné čas od času navštívit bedny s municí a doplnit stavy zásobníku... Prostě klasika, kterou jsme již viděli a hráli snad tisíckrát. No One Shoots Forever se ale přeci v něčem odlišuje. Proti vám nestojí jen tak nějaká slepice, ale hrdinové seriálu South Park! Můžete si tak být jisti, že o zábavu nebude nouze.

Když se k originálnímu pojetí střílení přidá pěkná grafika, není skoro co řešit. Hra ale bohužel doplácí na stereotypnost, ostatně v případě Moorhuhnu tomu nebylo jinak. Prostě jen střílíte do omrzení... Těžko zobecňovat, nakolik vás hra bude bavit. Jsou ale naštěstí jen dvě možnosti: buď vás NOSF chytne a vyplivne až za dlouhou dobu, nebo po pár minutách zjistíte, že jste stáhnutím udělali velkou chybu. Risknete to?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Lord Hol Napult | 15.12.05 v 21:21

I want to thank you all for the high rank you put my game. This is my first game and I'm Italian. I cannot Understand what you have written but it's not important! Ciao CZ!


galerie

No One Shoots Forever No One Shoots Forever No One Shoots Forever

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce