recenze

Ninjammin Beat-jitsu

Ninjammin Beat-jitsu

Je libo rytmicko-akční skákačku s ninjou v hlavní roli? Pak vám tato hra sedne jako ulitá. Akce stíhá akci a vy si ani na vteřinku nevydechnete, neboť šipky se množí ze všech stran a každé minutí může znamenat skon, v lepším případě nějaký ten souboj navíc.
Neuvěřitelně stylová gameska s ninjou, u které upotřebíte váš postřeh a rychlost. Tak se vrhněte do světa plného překážek, nepřátel a rytmu.

Zajímavý experiment se spojením stylů her se povedl a velmi se mi líbí. O čem je konkrétně řeč? Ovládáte ninju, který se v rychlém tempu prodírá skrze jednotlivé úrovně tak, že musíte v určitý okamžik stisknout příslušnou šipku. Ty jsou, jak známo, čtyři, a tak se vždy můžete očekávat jednu z těchto možností, abyste překonali příslušnou past. Tato sorta se skládá především z jam, do kterých hezky zahučíte. Dále jsou to boje. Ty se odehrávají stejně, jen musíte v jistém sledu stisknout více šipek za sebou. Stejně tam budete mačkat určité kombinace při vyskakování do výšek.

Ne vždycky minutí symbolu šipky znamená smrt a opakování části levelu. Někdy se jen vydáte jinou cestou, kterou hra nabízí. I toto je další aspekt, který z titulu dělá parádní, zábavnou a hratelnou hru. Doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Ninjammin Beat-jitsu Ninjammin Beat-jitsu Ninjammin Beat-jitsu

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce