recenze

Ninja Loves Pirate

Ninja Loves Pirate

Vítězství ve čtvrtém ročníku soutěže Four Elements a ocenění za nejlepší Švédskou nezávislou hru roku 2k5, to není pro tohoto stotřicetimegového macíka vůbec špatná vizitka, což? Tak se na něj mrkneme blíže.
Ninja Loves Pirate je sice na první pohled obyčejná infantilní hloupůstka v třeskutě nízkém rozlišení, ovšem další pohledy už můžou být radikálně jiné. Hra je vtipně postavena na dvou velice protikladných hlavních hrdinech - ano, jistě, na ninjovi a pirátovi, kteří se sice pro svou odlišnost svorně po celou hru nenávidí a jediné, co je spojuje, je společný nepřítel v podobě zombies.

Ninja Loves Pirate navíc nenabízí jen fajn akční sekvence a prima příběh, ale taky vtipné dialogy a poměrně stylový pixel art, což jsou přesně ty ingredience, které vás dostanou... Seveřané holt umí.

Dodatek: Kliknutím na tlačítko download stáhnete pouze klienta, přes kterého se celá hra instaluje. Skutečná velikost instalátoru je tak mnohem větší

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Unknown_face | 08.04.07 v 21:37

No,humorná,mě to přišlo teda spíš nechutný ale v základu to humorný je,ovšem.Nicméně,máte radši piráta,nebo ninju?Já piráta.

Seto | 08.01.07 v 14:58

bohuzel tohle demo je . jen nam to trosku zapomneli ohlasit

Unknown_face | 07.01.07 v 18:26

Teda,tadle hra je humorná až na půdu.A jinak,nevím jak ostatním,ale u mě to hlásá,že jde o demo.


galerie

Ninja Loves Pirate Ninja Loves Pirate Ninja Loves Pirate Ninja Loves Pirate Ninja Loves Pirate