recenze

Ninja Assault

Ninja Assault

Dnes si můžete po dlouhé době vyzkoušet, jaké je to býti jedním z asijských bojovníků. Taková role má samozřejmě jak své výhody, tak i nevýhody. Schopnosti si tentokrát můžete prověřit v duelech, na nichž je ostatně celá hra postavena!
Ninjové vždy byli zahaleni rouškou tajemna. Perfektní trénink, výborná sebekázeň a chuť něco dokázat, to jsou jen jedny z mnoha vlastností těchto asijských bojovníků. Přesto si mnoho věcí dokáží udržet v tajnosti a stávají se tak z nich velmi silní jedinci. Přesvědčit jste se o tom mohli ostatně ve hrách jako 3 Foot Ninja, Ninja Saga či třeba v N.

O jejich bojovnosti se ale přesvědčíte i dnes. Nepůjde totiž o nic jiného, než jen o jistou variaci na bojovku. Pokud tomuto žánru holdujete, pak se už teď bez váhaní pusťte do stahovaní. Cíl je jasný, za každou cenu musíte vydržet déle než váš soupeř. Ve skromném menu na začátku si musíte navolit několik možností. Nejdůležitějším faktorem je počet životů. Hodnotu tam musíte vepsat ručně. Počítat ovšem budete muset s tím, že čím větší hodnotu zadáte, tím více se zapotíte. Jinak si můžete vybrat jednu ze dvou lokací či zvolit, budete-li hrát s AI nebo s živým protihráčem, což ostatně doporučujeme. Ovládání není složité, vše podstatné máte zaznamenané v readme souboru. Mějte přesto na paměti, že si ho můžete jednoduše změnit. V samotné hře pak myslete na to, že jako ninja se kromě útočení, můžete i velmi účinně bránit. Stejně tak můžete bez obav využívat speciální schopnosti. Jedná se například o odrážení od stěn.

Bohužel to je tak asi vše, co tenhle titul nabízí. Arény jsou fajn. Jejich počet je ovšem žalostně malý a spíše než o plnohodnotnou freewarovku se u dnešního titulu jedná o hříčku, čemuž tak trochu napovídá i velikost archívu. Mám-li to ale nějak pěkně uzavřít, pak vězte, že od Ninja Assault si skutečně nemůžete slibovat nic více, než jen několika hodinovou zábavu. Vyhovuje-li vám to, pak vám nic nebrání pustit se do akce. V opačném případě se ale raději poohlédněte po něčem jiném!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

michal | 29.11.05 v 14:13

supr

198807 | 14.09.05 v 10:14

Fakt hustý


galerie

Ninja Assault Ninja Assault Ninja Assault Ninja Assault