recenze

Nimbus Sky Princess

Nimbus Sky Princess

Ovládněte oblaka a proveďte na nich pořádnou čistku. Jako pilotka malé raketky k tomu máte nyní náramnou možnost. Naše hrdinka má i velkou motivaci, neboť by ráda získala odměnu, kterou je princ Lucius.
Tak solidní základ bychom měli, teď už stačí jen rychle střílet a samozřejmě přesně trefovat.

Malá roztomilá střílečka, ve které ovládáte stejně malou raketku. Při zdolávání jednotlivých levelů máte jediný úkol – zničit všechny nepřátele, kteří mají tu smůlu, že vám vstoupí do cesty. A jsme u klasiky tohoto žánru. Dělo není zpočátku nic moc, ale jakmile sestřelíte své první oběti, můžete z jejich vybuchujících zbytků sebrat zbraň jinou, určitě lepší a účinnější, než ta původní. Toto dělo lze i vylepšovat a získat k němu sekundární zbraň. To už se pomalu dostáváte k prvnímu šéfíčkovi. Nutno podotknout, že je poměrně otrlý a bude se bránit dalšími podpůrnými letkami, bombami a logicky i vlastním arzenálem.
Ofenzíva je dobrá věc, ale k úspěchu je dobré nejenom bezhlavé útočení. Snažte se vyhnout všem ranám na vás směřujících, abyste měli dostatek zdraví. Dvojstiskem horní, nebo dolní šipky uděláte rychlí manévr oním směrem. Tyto aspekty, stejně jako druhotná zbraň, jsou závislé na konkrétním měřiči energie, který umožňuje dělat tyto věci.

Solidní střílečka se vším, co k tomu patří. Příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Janička1

Janička1 | 16.01.15 v 07:35

to je skvělý


galerie

Nimbus Sky Princess Nimbus Sky Princess Nimbus Sky Princess Nimbus Sky Princess