recenze

Nex7

Nex7

A je tu zase jedna pořádná akcička! Po titulech Worms Realtime, Stisk Soldiers 1&2 a jim podobných vám dnes přinášíme neméně kvalitní titul v duchu nesmrtelné hry Liero. Naládujte brokovnice, oblečte si vesty a helmy a jdem na to.
Klaus J. Pfeiffer, tvůrce Nex7, věděl, co dělá, když psal zdrojové kódy této hry. Z podobných her si vzal dobrý příklad a v jeho titulu najdeme přesně to, co hledáme. Neutuchající akci, dostatek map (včetně jejich editoru, ve kterém si můžete dodělat neomezené množství dalších) i zbraní.

Zpracování je, jak je pro tento typ her obvyklé, dvojrozměrné, což ale není vůbec na škodu, ba naopak přidává na ovladatelnosti a tím i na hratelnosti. Celé to vypadá podobně jako A Wasting Of Life, ale oproti tomuhle kousku se na Nex7 díváme zboku (jako je tomu třeba u Liero Extreme).

Hádám, že spolu se screenshoty už máte všichni dostatečně jasnou představu, o co jde, ale pokud ne, vězte, že ovládáte panáčka vybaveného jistými zbraněmi a jetpackem. Vaším úkolem je zabít ostatní takové panáčky, přičemž se šipkami vpravo/vlevo hýbete a nahoru/dolů míříte. Dalšími tlačítky pak měníte zbraně, zapínáte jetpack (ale pozor, aby se nepřehřál), strílíte a skáčete.

Suma sumárum jde o slušnou hru ne nepodobnou oblíbeným Stick Soldiers 2, s vysokou hratelností, ale bohužel bez multiplayeru... :(

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Nex7 Nex7 Nex7 Nex7