recenze

New Castlevania

New Castlevania

New Castlevania je plošinovou akcí, kde jako hrdinka musíte porazit všechny nepřátele a vysvobodit zem od zla. Dokáže členka rodiny Belmontů porazit největšího koordinátora násilí Drákulu? Máte vše v rukou!
„Píše se rok 1691. Mírumilovnou zem Transilvania opět po sto letech terorizuje mocný Drákula. A tak, jako každých sto let, zahalí tuto zem temná mračna a zlé síly mocného Drákuly, tak vydá se vždy člen rodiny Belmontů vstříc nebezpečí porazit toto zlo. A tentokrát jsi na řadě ty, Simon Belmount. Musíš porazit armádu nepřátel a nakonec samotného Drákulu a osvobodit tak svoji zem od zla.“ Citace z úvodu hry.

Jak již bylo zmíněno, Simon se vydá na dlouho cestu plnou nástrah a překážek. Cestou se může vyzbrojit různými druhy bičů a nožů, naleznout pytlíky s penězi nebo si přilepšit životem navíc. V solidních třiceti levelech si opravdu ukojíte svůj taktický a bojový chtíč.

New Castlevania má jedno obrovské mínus. Dlouhá doba odezvy častokrát ničí velké plány a myšlenky. Postihne boje, skoky, apod. Prostě budete muset s velkým rozmyslem zhodnotit danou situaci. Ale jestli máte velkou trpělivost a odvahu, tak s chutí do toho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 09.01.15 v 06:39

Drákula bojím bojím :)

reaver | 27.07.07 v 18:34

zato oni nemužou to ta hra

muro | 01.04.07 v 19:03

keby to tak v tretom leveli nesekalo tak je to aj dobra hra celkom inac katastrofa,ved to sa neda v tretom levely hrat uplne to mrzne,ved tu mate skoro vsetky take hry co nie su dokoncene,alebo mrznu,zamyslite sa nad tym a robte s tym nieco,lebo stratite vela ucastnikov tejto stranky.


galerie

New Castlevania New Castlevania New Castlevania New Castlevania New Castlevania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce