recenze

Natsuki Boost 2

Natsuki Boost 2

Natsuki Boost 2 je netradiční řežbou ze země vycházejícího slunce. Něco pro milovníky zběsilých klikaček, bezpočtu nepřátel a epileptických záchvatů. Smrt má v této hře mnoho podob - většinou přichází z rukou nazlobeného ovoce.
Spolu s obtížně rozluštitelnými znaky si Natsuki přináší z ostrovní země i svou kulturu a styl. Proto se v hlavní roli objevuje slečna školního věku s dlouhými vlasy, obrovskými kukadly, bouchačkou na rameni a nadpřirozenými schopnostmi v malíku. Takto vybavená je vržena do čtyřstěné arény, kde se v závislosti na obtížnostě zjevují různě početní a nabušenější nepřátelé, kteří usilují o náš čas - zpočátku máte minutu života, ze které vám nepřátelé svými zásahy vždy ukrajují pár vteřin. Chcete-li zůstat naživu, neklesněte na nulu; toho docílíte tak, že budete střílet po svých nepřátelích. Tím je ovšem nesprovodíte z povrchu zemského, anýbrž je přivedete do stavu takzvaně fialového z něhož navrátit se mohou mezi dvěma údery srdce. Proto jednati vy musíte rychle a tělem vlastním udeřit silně a rázně, jako ruka vráží kůl osiková do srdce nestvůry. A nebo prostě a jednoduše - pravým tlačítkem se zhmotnit uprostřed něj a bez skrupulí ho rozpárat. Za tenhle masakr samozřejmě dostáváte cenné vteřinky navíc, které se vám šiknou při souboji s finálními bosáky. Po jejich zdolání přichází kýžený konec hry a zápis do online highscore tabulky.

Celou dobu vás provází na můj vkus poněkud primitivní, přesto chytlavá a motivační hudba. Grafika je klasicky vyvedena v manga a anime stylu, občas přespříliš přeplácaná, ale přesto stále hezká a příjemná. Netřeba dodávat více.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Natsuki Boost 2 Natsuki Boost 2 Natsuki Boost 2