recenze

Naginata Destruction

Naginata Destruction

I kdybych si během dopoledne dal šest káv, nebyl bych ani zdaleka tak svižný a aktivní jako raketka z dnešní hry. Ona vůbec celá hra má vysoké tempo, takže si dávejte pozor na to, kam to vlastně letíte.
Další z řady frenetických stříleček je tady a je jasné, že ve vesmíru bude zase jednou rušno.

U takovýchto her stačí jen vypnout mozek a, to je nejdůležitější, najít klávesu pro střelbu. Když vám prozradím, že smrtící lasery aktivujete stisknutím a nepuštěním klávesy x, máte z poloviny vyhráno. Pak už musíte jen kroužit a manévrovat tak, abyste nebyli trefeni některým z nepřátel. I když totiž máte vyšší kadenci střel než samopal poručíka Troníka, můžete být připraveni o život velice snadno. Druhou zbraní, která je dle mého soudu prakticky nepoužitelná, je paprsek, který musíte nejprve zamířit. Vzhledem k rychlosti hry je tento způsob ničení hooodně velký luxus. Takže raději nebrat. A přichází na řadu boss. Ten je tužší než ti pápěrkové ve svých lodičkách, kteří se o cosi snažili v průběhu celého kola. Nebudu vám lhát, lehké to není.

Jen střílení, střílení a střílení. Možná tak ještě nervy na pochodu, když se nedaří. Le tak to mi hráči vesmírných stříleček máme nejraději.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.02.17 v 18:17

vesmírná střílečka je to dobré na rychlost a postřeh

jurcatko

jurcatko | 16.03.15 v 11:42

hodně rychlé


galerie

Naginata Destruction Naginata Destruction Naginata Destruction