recenze

NaaC

NaaC

Červi, roboti a osamělý bojovník. Podaří se vám společně s kamarádem samopalem vyřešit tuto ošemetnou záležitost? Pokud máte rádi hry s vysokým obsahem krve, pak neváhejte ani vteřinu. Nic pro slabé nátury!
Každá hra, která obsahuje jen o trochu více násilí než je standardem, často způsobí pohoršení nejrůznějších mravokárců. I NaaC od vývojářů ze sympaticky pojmenovaného studia Bloody Monkey v sobě nese trochu kontroverze. Neobsahuje totiž žádnou hlubší myšlenku, jen to jednoduché – vystřílej všechny a přežij.

Jako unesený mariňák se dostáváte do jakési ohraničené místnosti, kde musíte vzdorovat všemožným alienům. Můžete si vybrat hned ze dvou herních módů – Arena mode a Survive mode, jenž je ale zpočátku nepřístupný. Odblokuje se, až se vám podaří zničit jednoho z bossů v prvním módu. Samotná hra se odehrává na jediné obrazovce, na které máte volný pohyb. Ovládání myší a klávesnicí je značně intuitivní. Ze všech stran se ihned začnou nořit nepřátelé. Přes počáteční slizké červy až k různým robotům. Jejich počet vás určitě zaskočí, strefovat je všechny základní pistolkou s neomezenými náboji je totiž prakticky nemožné. Nutné jsou tedy ostatní zbraně. V arzenálu statečného bojovníka se objeví kupříkladu brokovnice, raketomet nebo znamenitý laser. Hardcore hráče rozradostní plamenomet, jímž jistě usmaží, co se jim zamane. Zbraně se vždy někde na herním poli na malou chvilku objeví. Zaváhat při jejich sbírání se zle nevyplatí. Využít lze i další bonusy, na něž už přijdete sami. Za poražené nepřátele získáváte body. Když se vám bude dařit opravdu hodně, pak se můžete zapsat i do světových online tabulek. Dalším nápadem skvěle vylepšujícím hratelnost jsou comba. Pokud totiž při likvidování mimozemské havěti změníte zbraně, body se jejich počtem násobí. A to je skvělá nabídka. NaaC mi svojí hratelností a zběsilostí při klikání občas připomněl až legendární Diablo.

Ocenit musím též zpracování. Zvuky, hudba i grafika jsou výtečné. Hře opravdu sedí. Zpestřením jsou namluvené hlášky – třeba výkřik hlavního hrdiny blood, blood, blood, které vás zajisté velmi namotivují při střelbě na hnusné roboty. Není třeba nic dodávat, NaaC je prostě nutností pro všechny krvežíznivé hráče milující rychlou ničím neomezovanou akci.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

90 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Unknwon_face | 05.03.07 v 12:11

Síla,opravdu něco.Nejvíce mi to připomělo Project X,ale project x byl víc krvavější(což nebylo na škodu)

Marian | 04.07.06 v 15:09

As far as i understand this game is freeware. So it is not necessary to buy it, just download it and play it without limitations :)

vinh | 04.07.06 v 07:56

i want buyt it , but how can i get it

Lokutus | 03.07.06 v 10:47

Nekecej! Je to dobrá odreagovačka. Škoda, že se asi do tabulky nedostanu:-).

p$ych[] | 03.07.06 v 08:26

je to blbost esli hrajete blbosti nechť tato hra být vaší


galerie

NaaC NaaC NaaC

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce