recenze

Musquito Madness

Musquito Madness

Nizozemští vývojáři z JaJ Productions mají očividně zálibu v netradičních hrách. Poprvé se nám představili svým počinem Goldyfrog, kde si zahrála půvabná žabka, nyní nabízejí unikátní možnost převtělit se do komára.
Představte si, že jste velký lev. Všichni k vám chovají posvátnou úctu a bojí se k vám byť jen přiblížit. To by nebylo moc lákavé téma pro hru – vítězství v soubojích by totiž bylo hračkou. Ale co takový komár? Malý, neškodný hmyz může jen stěží konkurovat mnohanásobně větším nepřátelům. A přesně o tom je dnes recenzovaná hříčka jménem Musquito Madness.

Hlavním hrdinou Musquito Madness není nikdo jiný než malý komár. Narozdíl od zmiňovaného lva ale nemůže svým nepřátelům nijak ublížit, a tak je jeho jedinou nadějí snažit se kontaktu s nepřítelem vyhnout a přežít. Tento nelehký úkol spočine na vašich bedrech. Ze všech stran se na vás budou valit nepřátelé (celkem na vás čeká pět unikátních druhů) a vy se jim budete snažit uhýbat. Hra samozřejmě postupně dodává motivaci, takže můžete úvodní nepřátelé brát spíše jako lehký předvoj toho, co přijde s blížícím se koncem. Nepřátelské jednotky naberou na síle i počtu a vy se budete po herní obrazovce točit rychleji než káča.

Dobré hratelnost bohužel nesekunduje stejně kvalitní audiovizuální zpracování. V případě, že stažení Musquito Madness risknete, se tak musíte obrnit pořádnou dávkou trpělivosti. Při pohledu na některé otřesné výtvory to bude opravdu potřeba. A verdikt? Klasický klon Robotrona v neklasickém kabátku, bohužel zabalený do otřesné vizuální schránky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Musquito Madness Musquito Madness

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce