recenze

Mr. Cannonball

Mr. Cannonball

Počítáte-li se hrdě mezi příznivce arkád a notně vás otravuje fakt, že každá druhá arkáda se podobá Mariu jako vejce vejci, dnes se nemusíte zase až tolik obávat. Zkušený zahraniční team developerů, pracujících pod značkou Dark Sirrus, totiž už nějakou dobu ví, jak hráče kvalitně zabavit.
Ne, že by byl Mr. Cannonball - Pan Dělová Koule kdovíjak geniálním počinem. To rozhodně ne. Jde ale o relativně originální a chytlavou arkádu. Jako dělová koule se ocitáte kdesi na úrovni střech mrakodrapů předválečného Chicaga s cílem překonat všechny tu těžší, tu zase lehčí překážky - v opačném případě se odporoučíte někam do propasti mezi domy. Skloubit všechny herní složky vám bude v Mr. Cannonball nejspíše chvíli trvat, nicméně tady dvakrát více než jindy platí, že trpělivost přináší růže - nebo zábavu, chcete-li. Hodně věcí je nicméně otázkou náhody, kdy se čas od času prostě nechytíte, i kdyby jste se na palici postavili.

Suma sumárum jde o relativně chytlavý, ve stylovém prostředí se odehrávající a relativně hardcore uplácaný titul, který nesmí chybět ve sbírce žádného milovníka her jako Untitled a jí podobných. Víkendové a mladší hráče ale nejspíš jen odradí a rozezlí...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Mr. Cannonball Mr. Cannonball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce