recenze

Mr.Boon!!

Mr.Boon!!

O tom, že Japonci umí dělat parádní hry se všeobecně ví. To, že umí dělat neskutečné úchylnosti, se ví také. Nejlépe jim však jdou parádní úchylnosti. Dnes tu pro vás jeden takový kousek máme. Tedy, ne že by byl úchylný, toho se bát nemusíte, ale trošku divný je...
Ve hře totiž ovládáte myš. Já vím, není to nic vyloženě neobvyklého, ale tahle myš má místo ocasu pružinu a na jejím konci připevněnou ruku! To už mi připadá trochu ujeté. Ke všemu padají z oblohy různí nepřátelé -od slepic, přes džbány a želvy, až po různé květiny. A vy musíte tuhle verbeš ničit!

Vaší milou myšku ovládáte myší. Musíte s ní pohybovat tak, abyste vystřelovali pružinu s rukou na nepřátele, ale přitom je nutné dávat pozor, aby se vás nějaký neřád nedotkl. Dotyk znamená ztrátu jednoho života. K dispozici máte 3. Pokud o ně přijdete, tak následuje restart úrovně.

Hratelnost je výborná. Level následuje level a je jenom škoda, že jich není trochu více. Herní dobu naštěstí prodlouží přítomní bossové! Grafika je plná efektů a jenom umocňuje parádní zážitek! Mr.Boon!! je hra, která stojí za vyzkoušení a zahrání! Vřele doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

janice11

janice11 | 06.08.15 v 07:48

Ta je divná..

Lokutus74 | 28.03.07 v 21:08

Zkus:-)!

Manfred | 28.03.07 v 18:11

uchilaci :D no asi to teda zkusim ;)


galerie

Mr.Boon!! Mr.Boon!! Mr.Boon!! Mr.Boon!!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce