recenze

Morals

Morals

Dohlížet na hříšníky není snadné ani na zemi ani v posmrtném životě. Všude existuje určitá rovnováha, která se musí dodržovat a nesmí být porušena. Jinak by nastal chaos. Tato hra vám umožňuje onu rovnováhu řídit. Bude tedy na vás, kdo přijde do vězení, kdo do pekla a kdo na ta lepší místa...
Morals je celkem nezvyklou hrou, která dle mého názoru svým námětem nemá jinou konkurenci. Musíte se v ní pokoušet udržovat velmi křehkou rovnováhu mezi dobrem a zlem. Ironií je, že se toho dociluje pomocí úplatků.

Ovládáte dvě základní věci. Těžkou botu, se kterou vraždíte lidi a dále pak určujete počet duší, jež vstoupí do nebe, či do pekla. K tomu slouží dva mraky, na jednom je anděl a na druhém pekelník. Můžete s nimi pohybovat ve všech směrech a to tak, abyste zachycovali stejný počet duší na obě strany. A co tedy ta bota... Tu ovládáte pomocí šipek a mezerníku, kterým se řekněme „napřáhnete“ ke kopu a šipkou dolů kopnete. Při maximálním nápřahu človíček zemře po dvou kopech a jeho finance, které u sebe měl, padnou soudci nad ním. Soudci tvoří střední část obrazovky a vy jim musíte solit peníze, tak abyste mezi nimi udrželi rovnováhu. Při velkém množství peněz, které jim dáte do kapsy, totiž změní svůj názor.

Graficky je titul poměrně pěkně zpracován. Možná by ale neuškodilo, kdyby tvůrci místo boty zvolili jiný nástroj k ničení, například blesky... Postavy jsou jednoduše zpracované, vynikají hlavně soudci se svými reálnými hlavami a pekelník s andělem. Hudba dobře doprovází celou hru a nemám jí co vytknout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Morals Morals Morals

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce