recenze

Monster Forest

Monster Forest

Zlatá doba naivních až dadaistických arkádových stříleček je sice již dávno za námi, ale i dnes se ještě najdou vývojáři, kteří sednou a stvoří hru tohoto typu. Monster Forest je přímo klasickou ukázkou toho, že to jde. Odreagovat se a tradá domů.
Japonský vývojář H.Yamaguchi dnes stvořil jednoduchou, ale o to hratelnější arkádovou střílečku, která mi silně připomíná věk automatového Gauntletu, což byla mediálně profláklá komerční gameska z konce osmdesátých let minulého století, jejíž hlavní devizou byla nekonečná hratelnost a fun.

Ovládáme pomenšího bojovníka v ruce s klacíkem, který se tváří jako masivní GUN. Pravda, střílíme jako o život na vše co se hýbe, ale mainstreamem našeho lesního řádění není jen bohapustá řežba, ale také nalezení klíčů ke dveřím včetně bezbolestného odchodu k východu z každého levelu. A že je tu 15 obtížnostně gradujících levelů, znamená to, že se máme na co těšit. V cestě našemu libému snažení stojí různorodá havěť, která tu a tam pouze stínuje, ovšem občas také pálí ze všech sil, což nutí naše virtuální pozadí ke svižnému pohybu. Pominu-li grafické zobrazení, které není nijak bombastické, pak čilé soustředění na hru nám po několika minutách napoví, kde je SÍLA Monster Lesíka – ano, tušíte správně, hratelnost.

Nelze než doporučit k zapaření. Tečka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Marian | 27.10.06 v 12:12

Bingo! Bingo! Bingo! Jsem nostalgik... :-)

Unknown-face | 11.10.06 v 18:35

Velmi dobrá hra.Grafika je hezká(aspoň pro mě,protože já mám moc rád kreslenou grafiku),hratelnost dobrá,a nápad s ubíráním životů když se střílí je perfektní a bez chyby.Popravdě,Mariane,ty máš moc rád remixy starých her,co(já jen,že polovina článků od tebe jsou remixy starších her)?


galerie

Monster Forest Monster Forest Monster Forest Monster Forest Monster Forest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce