recenze

Misty Dungeon

Misty Dungeon

I když je v názvu slůvko Dungeon a někteří z vás tak možná mají ještě v paměti, jak támhle včera dohráli Cardhalii, tak se jedná o čistokrevnou akční hru. Zklamání ale nemusí být úplně fatální, neboť se i tak ocitnete v celkem nevšedním komplexu.
Hlavní postavou je tentokrát sympatický kouzelníček. S ním budete procházet komplexem levelů, sbírat cenné předměty, vyhýbat se překážkám a bude-li to možné, tak i likvidovat nepřátele. Úrovní je zde připravena celá řada a bude skutečně záležet hlavně na vaší šikovnosti, jak daleko se dostanete. Naštěstí je atmosféra a celková vizáž více než pozitivní a věřím tomu, že i když se vám například hned nepodaří dostat se dále než do páté úrovně, tak to budete s radostí zkoušet znovu.

Gameska je plná překvapení. Čas od času se vám podaří spadnout nepříjemně do jámy, kde čeká netrpělivě nepřítel a vzhledem k omezenému prostoru a jeho značné síle, budete muset mít obrovské štěstí, abyste něco podobného přežili. Někdy na vás také zamíří nečekaně nějaká ta střela, kterou zpozorujete až na poslední chvíli. Je třeba být skutečně velice obezřetný.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Misty Dungeon Misty Dungeon Misty Dungeon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce