recenze

Missile Wave 3D

Missile Wave 3D

Ačkoliv život Shawna Noela před nedávnem vyhasnul (budiž mu země lehká), stihl za svůj poměrně krátký život vytvořit spoustu zábavných her. Jednou z nich je i dnešní hra. Na vaši obrazovku se řítí asteroidy, zničte je dříve, než dosáhnou svého cíle!
Missile Wawe 3D je typickou shoot‘em up hrou. Síla tohoto žánru většinou není soustředěna v logice či dlouhém přemýšlení, ale naopak v co nejrychlejších reflexech. Nepřátel je většinou opravdu hodně a jakékoliv zaváhání vás může stát život!

Nejinak je tomu i v Missile Wave 3D. Zpočátku máte na výběr ze dvou variant hry, ačkoliv se od sebe příliš neliší. V Stage game musíte postřílet 20 nepřátel, abyste mohli postoupit do další úrovně. Nepřátele se na vás hrnou postupně, tedy od nejslabších po ty nejsilnější. Naopak v módu Practice se na vás hrnou všechny druhy nepřátel hned od začátku. Jak jsem již naznačil v perexu, nejste žádnou lodí či podobnou věcí, ale na obrazovce vás zastupuje jen zaměřovací křížek.

Stačí tak jen zamířit na nepřátelský objekt a vystřelit (vždy stačí jedna rána, abyste ho sprovodili ze světa, tedy vlastně z vesmíru). O to horší je fakt, že musíte uchránit od střetu celou obrazovku. Pokud to nezvládnete, bude vám při každém střetu s vesmírným tělesem odebrána část života, která nenávratně zmizí, žádné medikamenty ve hře totiž nejsou. Většinou se budete muset bránit asteroidům, ale taky i podivným létajícím lodím v jejich různých variacích. Vězte, že ať už jsou nepřátele jacíkoliv, nebude jejich poražení snadné.

Grafika hry je pěkně 3D a rozhodně je na co se koukat. Zvuky hry taky nasadily laťku vysoko, rychlou akci tak podtrhuje pěkná hudba. Nestačí vám to? Vzdejme ještě jednou čest Shawnovi prostřednictvím této hry. Díky za vše!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Missile Wave 3D Missile Wave 3D Missile Wave 3D