recenze

Military Operation

Military Operation

Vyzbrojen několika druhy střelných zbraní nedejte zákeřným teroristům šanci! Zaklekněte, přesně namiřte a všechny nepřátele bez milosti postřílejte. Bude vám pouhý samopal stačit proti tanku?
Autoři ze studia Freegamesway se u nás již prezentovali průměrným závodním titulem s akčními prvky Road Attack. Dnešní gameska se již plně věnuje akci, jak se záhy sami přesvědčíte.

Bez jakýchkoli servítek jste vrženi rovnou do ostrých bojů. Stačí pomocí myši zaměřovat pohybující se ozbrojence a ve vhodnou chvíli vypálit. Protivníci postupně přibývají, po krvi totiž touží i ninjové, mafie a dokonce také návštěvníci z vesmíru. Nejvíc práce ale rozhodně dají tanky a další vozidla, jež se objevují v pozadí. Čas od času narazíte na nějaký ten power-up, který vám kupříkladu zvýší palebnou sílu. Přesto pozor, některé bonusy totiž též škodí. Čím více bodů nasbíráte, tím výše skončíte v high score tabulkách, které jsou k dispozici i v online podobě.

Když k tomu přidáme celkem solidní zpracování, výtečnou akční hudbu, tak nám vyjde kvalitní zábava na několik desítek minut.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Military Operation Military Operation Military Operation