recenze

Meteor 2

Meteor 2

Dlouho očekávané pokračování úspěšného prvního dílu akční gamesy ve stylu GTA dopadlo mimořádně příjemně. Přibylo mnoho novinek, grafika byla vylepšena, a především hratelnost byla dotažena do naprosté dokonalosti.
Z názvu jste možná rozpoznali, že se jedná o pokračování (vyzkoušejte i první díl) rozsáhlé akční hry, která na našich monitorech excelovala už před několika lety. Meteor odjakživa připomínal úvodní dva díly Grand Theft Auta (první a druhý díl této klasiky je taktéž možno stáhnout). Ať už se tak může zdát díky neuvěřitelné volnosti a rozlehlosti, možnosti zničit absolutně vše, či prostě jen podobnému zpracování. Druhý díl této povedené gamesky spatřil světlo světa teprve nedávno, tak proč si ho nepředstavit trochu blíže?

Stejně jako v prvním díle se chopíte jakéhosi vojáčka, se kterým budete plnit nejrůznější úkoly – většinou se sice skládají pouze z eliminace nepřátel, nicméně místy dojde i na mnohem nápaditější příkazy. Samozřejmostí je možnost zničit vše co se vám zachce, novinkou je však absolutní volnost i co se ovladatelnosti vozového parku týče. Chcete řídit hasičské auto, helikoptéru, či snad dokonce stíhačku? V Meteor 2 žádný problém! Díky vysokému počtu (a především místy i jejich rozlehlosti) nabízených levelů se můžete těšit na vskutku dlouhotrvající zábavu!

Perfektní jsou ale i ostatní složky hry, kupříkladu máme na mysli technické zpracování. Grafika sice nepatří k absolutní špičce, nicméně na druhou stranu rozhodně neurazí. To samé by se ostatně dalo napsat i o zvucích a hudbě… Druhé pokračování Meteoru je zkrátka důstojným nástupcem, který rozhodně nezklame, a v mnoha ohledech překvapí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Vykoo | 21.04.08 v 12:52

Toto je snad nejlepší hra pro vlsatní tvorbu...meteor je moje nejoblíbenější hra protože zde vxtvoří kdo chce co chce, tolik editorů žádná hra nemá...a ani to neni složité

The Rock | 01.03.06 v 16:52

Cus, hraju právě tuhle super gamesu a nějakým nedopatřením se mi v ní povedlo zaseknout ve vodní základně, tam to po mě chce dva kódy a já nevim, kde je mám najít.....
díky

Triple T | 19.02.06 v 11:15

Znaboh: Meteor 2 je otevreny novym levelum (ma integrovany editor) a ma pomerne zivou komunitu, ktera diskutuje i s Jamesem Buntingem, takze si vsechna zbozna prani pravdepodobne muzes vyplnit.

Znaboh | 18.02.06 v 22:50

No, vývojáři mají víc recenzí na svou hru rádi tak si je i od někoho nechávají přeložit.
Jinak, tahle hra je super, ta spousta hratelnosti co v tom je by ale mohla být ještě větší, prostě udělat nějaké nadupané nečekané mise, a hlavně stealth akce by se hodila. Ale to už jsou jenom zbožná přání, tak hrajte bez keců.

Petr Růžička | 18.02.06 v 19:34

Děkuji za upozornění, tohle jsem trochu přehlédl :)

Triple T | 18.02.06 v 14:44

Petr: Mozna mate formulace "dlouho ocekavana hra". Protoze kdyby Ladislav Meteor 2 skutecne dlouho ocekaval, uz by jej mel hodne davno projety a prozkouseny (pokud to tak je, neomlouva to nesmyslnou prodlevu recenze takto "ocekavane" hry). Jinak ale na pridavani starych her do databaze nic spatneho nevidim.

Petr Růžička | 18.02.06 v 13:03

Nevím, co jste myslel tím, že hra je 4 měsíce na jiném serveru. Pokud je na jiném serveru delší dobu, my je nemáme recenzovat? To je trochu nelogické ;)

storm eagle | 18.02.06 v 12:51

omg- ve stylu GTA? Snad ty auta kradete- a jsste snad gangsteri.
Me to pripada jako bezna strilecka videna zezhora

Fox | 18.02.06 v 10:26

omg ted koukam na tu anketu ja vam nevim ale 8 her kery budou vetsinou stat za prd(obcas byly vsechny 4 hry dobry) nevim nevim

Fox | 18.02.06 v 10:22

Hele nechci nic rikat ale ale tahle hra je uz kolem 4 mesicu stara na jakesi strance s free hra sem si ji užz davno stahnul jinak podle me sem nemusite davat 4 hry z toho 3 stoji za nic ale mozna by stacily 2 dobry:D

Fenix | 18.02.06 v 09:52

Špica v Meteoru 2 je tlačítko E nejen že s ním nalezete do vozítka ale můžete s ním dávat povely spojencům ZA MNOU nebo STUJ :) a souhlasím s PITfirem :)

PITfire | 18.02.06 v 09:46

nechápu že u některých her se tu pořád oběvuje "obížné" nebo "místy obtížné" jako mínus. To je spíš výhoda ne??? aspoň to dýl vydrží když se u některýho bodu zaseknu.


galerie

Meteor 2 Meteor 2 Meteor 2 Meteor 2 Meteor 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce