recenze

Mermaid Panic

Mermaid Panic

Tentokráte se podíváme pod mořskou hlubinu, na jednu malou mořskou vílu, která se potýká s těžkým úkolem. Doléhají na ní různí mořští živočichové a ona nemá jinou možnost, než se jich nějakým pořádným způsobem zbavit.
I když je představa mořské panny porážející jednu rybu za druhou poněkud zvláštní (ne-li absurdní :)), v této hře se s tímto jevem setkáme zcela běžně. Tenhle titul je totiž takovým dalším z mnoha klonů Space Invaders, který se však místo ve vesmíru odehrává pod vodou. Zda to byl vhodný nápad si řekneme právě teď.

Princip samotné gamesy by tedy měl být všem počítačovým pamětníkům celkem jasný, ovšem vzhledem k tomu, že ne všichni jsme ostřílenými pařmeny, povíme si o něm aspoň základní informace. Do vašeho území připlouvají různí podmořští živočichové, kteří se seskupují do pravidelných útvarů a poté se pomalu potápějí až k dolů k vám. Vy jim v tom pochopitelně musíte zabránit a právě od toho držíte v rukou nějakou tu zbraň. Pokud se vám však nepodaří se ubránit, nemusíte zoufat, máte k dispozici ještě další dva životy. Samotná obtížnost hry navíc není nijak velká, ale je možné, že postupem času se začnou zvířecí „kamarádi“ zrychlovat. Já osobně jsem však nic takového nezaznamenal.

Vizuálně ale tento titul působí velice pěkně a to hlavně díky výběru prostředí. A když už se bavíme hezky o grafice, pak se nesmím zapomenout zmínit o výtečném výběru zvuku, který perfektně dokresluje celou atmosféru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Mermaid Panic Mermaid Panic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce