recenze

Membrane Massacre

Membrane Massacre

Dnes se spolu ponoříme do živého těla a budeme s naší mini-raketkou atakovat všelijaké mikroorganismy dříve, než nám ony zatnou tipec. Originální grafika, paralaxní scrolling a smažba „ohne ende“ dávají této gamesce tu pravou pařanskou šťávu.
Originální hry mám rád. Dnešní střílečka jako by klasickým scrollujícím Amigáckým hitům z oka vypadla mne na první pohled zaujala a dodala mi pár pěkných relaxačních chvil.

Malá raketka v labyrintu proti všem je téma obehrané jako gramofonová deska s hity třicátých let. Tu a tam však problesknou nebem tohoto žánru sympatické perličky, mezi něž řadím i dnešní Membrane Massacre. Z hlubin tělesných temnot se nám vynořují mazané amorfní organismy, jejichž jediným smyslem života je „zničit krtka“. Krtek jste samozřejmě vy se svojí loďkou vybavenou mohutnými zbraněmi, o kterých mohu s plnou zodpovědností prohlásit, že se v určitých fázích hraní stávají zbytečné. Proč? Protože když se na vás přilepí několik dravých améb, je lepší nechat zbraně utichnout a mazat schovat se za nejbližší překážku.

Hra je to motivační a chytí vás snad za pařanské srdce tak, jako mne. Když ne, nevadí. V našem obřím archivu více než 5500 her si můžete najít hru vaší hrudní pumpičce bližší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

AdaDanjermond | 06.01.07 v 07:28

Podme si hrat na dochtora...


galerie

Membrane Massacre Membrane Massacre Membrane Massacre Membrane Massacre Membrane Massacre

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce