recenze

Megaman 2001

Megaman 2001

Batman, Superman, Spiderman… Taky vás už nudí? Chtělo by to změnu, něco pořádného, něco originálního! Mé přání bylo vyslyšeno, vidím ho v dálce, je to on – Megaman… A bude se zachraňovat svět, co jste čekali?
Megaman patří ke známým komixovým hrdinům, kteří se snaží zachránit svět na tisíc způsobů a přitom neztratit ani kousíček ze svého šarmu. Tedy, jak se to vezme. Megaman je, jak jistě víte, hlavní hrdina zcela fiktivní, a proto se může pyšnit všemi těmi vymoženostmi přímo typickými pro stylového akčního hrdinu.

Ani Megaman 2001 není výjimkou. Opět máme možnost setkat se se spoustou hlavních hrdinů (k dispozici jich je celkem šestnáct, mezi nimiž nechybí ani takové legendy jako např. Hartman či Cutman), z nichž každý se pyšní svým herním prostředím a přiděleným levelem. Ať už si ale vyberete jakéhokoliv z nabízených hrdinů, vždy se můžete těšit na nefalšovanou řežbu plnou nikdy nekončící akce. No, to jsem možná přehnal, nicméně pravdou zůstává, že nepřátel k likvidaci jsou spousty…

Bohužel, největším záporem Magamana je jeho přílišná obtížnost. Dám krk na to, že vám bude dělat problémy dohrát byť jen jediný z nabízených levelů. Na technickém zpracování se bohužel podepsaly nedostatky způsobené vývojem v Game Makeru – zázraky tak v žádném případě nečekejte. Ostatně to samé platí i o hře jako celku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Megaman 2001 Megaman 2001 Megaman 2001 Megaman 2001