recenze

Mega man X - Timevortex

Mega man X - Timevortex

Již nějaký ten pátek brázdí herním světem tento klučina v modrém brnění se zabudovanou střelnou zbraní, akcelerujícími botami a dalšími nám skrytými vychytávkami. Jedná se samozřejmě o legendárního Megamana a vy s ním můžete prožít jeho další dobrodružství.

Také máte rádi povedené skákačky? Pak na nic nečekejte a hrajte, hrajte, HRAJTE!!!

V roli Megamana se ocitáte v jakémsi komplexu se záchranářskými cíli. Není ovšem velké překvapení, že se záhy vše ještě více komplikuje. Karty jsou rozdány, a vám už nezbývá nic jiného, než se vydat na cestu. Při procházení jednotlivých úrovní se budete potýkat s nejednou překážkou. Konkrétně se jedná o propasti, plošinky a nepřátelské roboty. Po dobrém to s nimi nepůjde, a tak jim to vysvětlíte několika dobře mířenými ranami, které se postupem času budou zlepšovat, či světelným mečem. Odměněni budete sem tam lékarničkou, anebo životem navíc. Na hůře dostupná místa se dostanete pomocí bot, jež zrychlí váš pohyb a zvýší délku skoku. Na konci úrovně se ještě vypořádáte s bossem a…jede se dál.

Celá hra je vyvedena v krásné barevné grafice a na likvidaci nepřátel je radost pohledět. Hudební doprovod je také velice zdařilý. Vadou na kráse může být pro někoho obtížnost. Jinak se před námi objevila vskutku povedená hra a na vysoké úrovni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Mega man X - Timevortex Mega man X - Timevortex Mega man X - Timevortex

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce