recenze

Max vs. Aliens

Max vs. Aliens

Už jsou tady! Zelené obludy z vesmíru chtějí kolonizovat Zemi. Vypadá to, že veškerá lidská snaha bude marná. Jenže tu se objeví - velký Max. Neohroženy machýrek, který jim to nandá!
Max vs. Aliens je hrou, která vám přijde k chuti, jestliže máte chuť někoho zmlátit, ale není to zrovna možné, nebo mátě na někoho vztek a potřebujete se vybít, prostě tehdy, kdy je vaše hladina adrenalinu abnormálně vysoká.

Vše probíhá tak, že vy se ocitnete na nějakém místě. Toto místo vlastně symbolizuje, v jakém jste kole. Jednou je to prostranství, jindy zase může být součástí nějaký dome, někdy je tam vyvýšenina. Pokaždé někde na zemi najdete zbraň. A pak to přijde. Z nebe se začnou snášet divní mimozemšťané, kteří, hned potom, jakmile se rozkoukají, mají připraveny své pistole s laserovým paprskem, aby se vás pokusili zabít. Říkám pokusili, protože v tom vy jim musíte zabránit. V prvním kole máte k dispozici své pěsti a nůž. Ten je zbraní celkem účinnou, protože stačí jeden zásah a zelenáč to má za sebou. Nevýhodou však je, že když ho chcete použít znovu, musíte si pro něj dojít.

Použití pěstí je asi jasné. Pokud se na nějakého mimozemšťana vrhnete holýma rukama, on to respektuje a začne do vás také bušit. Ó, jak férové. V dalších kolech postupně přibývají zbraně typu baseballové pálky, pistole, spreje v kombinaci se zapalovačem atp. ale pozor. V každém kole je použití takových zbraní limitováno - počtem nábojů, objeme zapalovače, takže platí, že zbytečné plýtvání může být velmi drahé. Zvláště v pozdějších kolech, kdy mimozemšťanů začíná přibývat je každý náboj drahý. Pokud se vám podaří vymlátit všechny ty potvory, uvidíte, jak se Max zaraduje, ale práce začíná znovu. Ocitáte se na jiném místě se spoustou nových nepřátel. A tak to jde sále a stále. Prvních, řekněme, 15 kol to je celkem zábavné, jenže pak už začne právě ta zábavnost klesat až dorazí díky stereotypnosti k nule. S tím se ale bohužel musí počítat.

Grafika hry je pěkná, byť vypadá trochu jednoduše, působí nakonec celkem milým dojmem. Zvuky ve hře jsou takové, jak bychom očekávali. Jde tedy hlavně o to, co vydávají zbraně, jinak se nikterak našim uším nenabízí nic zajímavého.Pokud se tedy chcete pobavit, odreagovat, vybít, tak máte jedinečnou možnost ve hře Max vs. Aliens.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

ADA | 11.03.03 v 12:37

dneska to testnu a těším se na výsledek


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce