recenze

Master Blaster

Master Blaster

Tak tu pro vás máme další akční Bomberman gamesku! Takže hurá! Pojďte si všichni zapařit! Budeme tu po sobě střílet lasery a sem tam se i projedeme po olejové skvrně. A v případě, že se nám porouchají baterie, není jiné cesty, než vzít nohy na ramena.
Jak jsem již psal v perexu, hra Master Blaster je další klasickou Bomberman akcí, které byly dříve velice oblíbené, ale ani v dnešní době neztrácí své kouzlo. Stejně tak jsem naznačil, že v Master Blaster nepokládáte bomby, jak bývá zvykem, ale překážky si před sebou ničíte laserem. To je rozdíl od her, jako je kupříkladu Bombič nebo Bombertronics.

Ve hře tedy běháte svým panáčkem a probíjíte si cestu k protihráčům. Pole se skládá z částí stálých a těch, které je možno demolovat. Další obvyklý prvek je, že se na místě zničených políček objevují bonusy. Ty vám mohou poskytnout ochranu v podobě štítu, nebo se s jejich pomocí můžete pohybovat vyšší rychlostí, či dokonce vám umožní použít novou zbraň.

Weichtoddovi Damanovi a jeho týmu lidí se podařilo vybrat z různých her to nejlepší a poskládat z toho jednu. Skvělá je především grafika a hratelnost, což jsou dvě nejdůležitější věci. Další kladem je možnost vytvářet si vlastní mapy.

Myslím, že nakonec jen stačí dodat, že kdo si nezahraje, ten prohraje. :)

stáhnout hru
Odas

autor
/ Odas

Skóre

75 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

fob | 07.04.06 v 09:06

dycky nejaky minus musi byt a kazda hra musi mit prbeh co ? :)))
fakt se clovek nekdy ma cemu zasmat aspon...


galerie

Master Blaster Master Blaster Master Blaster

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce