recenze

Marvel First Alliance

Marvel First Alliance

Avengers řádí v kinech, tak proč si nestřihnout bitku za superhrdinu v OpenBOR enginu, jako za starých časů na několika bitových konzolích? Zachraňte svět s některým z marvelovské partičky.
Captain America, Spiderman, Wolverine, Hulk a spoustu dalších postav budete moci ovládat v této akční mlátičce. Red Skull a banda superpadouchů má zálusk na svět, takže bude potřeba nakopat pár zadků.
Ve stylu starých dobrých klasik si bušením do tří kláves (útok, skok, obrana) klestíte cestu skrze levely přes haldy nepřátel. Je pravda, že přílišná jednoduchost ovládání dává hře tempo a spád, ale je toho přece jen trochu málo. Nechybí sice nějaké speciální pohyby, nicméně jejich performance vyžaduje ještě zběsilejší mlácení do šipek a klávesnice a stejně je to většinou jen tak říkajíc haluz.
Ze stereotypní náplně likvidace všelijakých nepřátelských týpků a superbossů vás občas vytrhne letecká pasáž. Žel ovládání této části není nic moc, ale naštěstí není moc častá ani dlouhá.
Retro je nejen hratelnost, ale i grafika. Pozitivně hodnotím i počet hrdinů. Výběr je slušný a s každým levelem odemykáte nové charaktery, což potěší.
Mouchy tu jsou a souvisí s přirozeně použitým enginem OpenBOR, takže žádné vymakané rubání nečekejte. De facto se dá hrát pouze jedním prstem. Na upuštění páry a krapet zábavy to postačí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 17.12.16 v 01:39

Výborná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.08.16 v 16:11

wolverine


galerie

Marvel First Alliance Marvel First Alliance Marvel First Alliance Marvel First Alliance Marvel First Alliance