recenze

Maru

Maru

Sympatická dívčina a spousta nepřátel. Co má tohle společného? No přece dnešní gamesku s názvem Maru. V ní půjde o to, abyste co nejlépe odhadli situaci a zlikvidovali co možná nejvíce nepřátel. A že to nebude jednoduché, vám jistě popisovat nemusím.
Nebudu úvod zbytečně natahovat, protože už na pohled je jasné, jaký úkol nás dnes čeká. Pokud vám to zřejmé není, zkuste takovou Cloudphobii nebo Maderini. Prostě a jednoduše, poletujete po obrazovce a likvidujete vše, co vám příjde pod ruku.

Ale o bezduché poletování a prostou likvidaci dnes nepůjde. Jste docela zranitelní a proti vám stojí opravdová přesila. Takže si musíte počínat trochu jinak. Jistě si všimnete bílého, kulatého objektu, který držíte v náručí. Ten má několik funkcí a může sloužit buď jako štít, nebo jako zbraň. Libovolně s ním můžete pohazovat a pokud zasáhnete oponenta, tak si můžete trochu oddechnout, protože už vás otravovat nebude. Protože hra je dynamická a házení oním objektem pomalé, máte k dispozici i zbraň, se kterou můžete dorazit zbytek. Ono obecně platí, že většinu nepřátel zlikvidujete pěkně postaru. Problémy nastanou až v případě, kdy se proti vám postaví vcelku silní bossové.

To už pak jistě budete velmi silně taktizovat. Možností je spousta a já věřím, že si každý brzy přijde na tu svou. Celkově na mně hra zanechala velmi pozitivní dojem. Pokud nebudete mít po večerech co dělat, klidně tento počin vyzkoušejte. Budete mít o zábavu postaráno.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Maru Maru Maru Maru Maru

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce