recenze

Mania!

Mania!

Dnes si představíme jednu „rychlovku“. Zabavíme se sice jen krátce, ale za velmi málo. Mania! je totiž na sovu velikost kvalitní hrou, takže neváhejte a alespoň chvilku se pobavte!
Pod pojmem „rychlovka“ si každý představí své (hlavně perverzní nadšenci :), ale já jsem tento název použil kvůli velikosti dnešní hry. Žádný modemák s ní nebude mít problémy a za malou chvilku stahování bude alespoň trochu nadšený. Nebudu popisovat žádnou pecku, ale ani hru, o kterou by nikdo nestál. Jsem si jistý, že se najde někdo, kdo si zapaří déle než já. ;)

O čem dnešní „rychlovka“ bude? Vrátíme se o několik let zpět, kdy na hracích automatech (bohužel ne výherních. ;) frčely podobné hry jako Mania! (proto i tento název) a z některých hráčů se stali takoví maniaci, že se k této hře vrací i dnes, takže je rozhodně potěším. ;) Ale i skalní příznivci podobných her by se touto „rychlovkou“ mohli pobavit.

Po spuštění se nebudeme zdržovat žádným menu, nastavováním, zkoumáním ovládání apod. Pustíme se rovnou do hry stisknutím mezerníku, jak píše nápověda ve hře. Jakmile hru spustíte bude vám jasné, o čem byla celou dobu řeč. ;) Zkrátka typická rychlovka, malá velikost – krátké stahování a rychlá zábava. Vaším úkolem je sestřelovat nepřátelské lodě, které na vás útočí. Ty přibývají v určitém časovém intervalu a shromažďují se na obrazovce. Shromažďují se šikovně, do určitého tvaru, který vám připomene nostalgické časy těchto her, ale zase tak moc se k nim bohužel nepřiblížíme.

Grafika je podprůměrná, příliš nás nezaujme. Hratelnost není na moc dobré úrovni kvůli rychlosti, no spíše pomalosti hry. Je to děs, střely letí dlouho, váš pohyb je až příliš křečovitý a to po chvíli omrzí. Stáhnout, vyzkoušet a smazat. Nic víc se s Manií! udělat nedá. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

42 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce