recenze

Major Malfunction - Dumped

Major Malfunction - Dumped

Tak to je tedy pech! V továrně si mysleli, že je nefunkční rozbitý robot, a odvezli ho na skládku. Jenže robotická koule s řezákem se probudila k životu, a to se slovy: "zničit vše!!". Pomůžete jí v této originální hře s jejím šlechetným úmyslem? :o)
Originalita, to je šťáva, která většině dnešních her chybí. Bohužel ve freeware světě to platí trojnásob, jelikož se většina her jen vykrádá. S velmi zajímavým počinem, kde originalita je na prvním místě, se nyní seznámíme. Dovolím si také doplnit, že spolu s originalitou se také o první místo dělí hratelnost, která je úžasná. Ale nyní už ke hře.

Příběh jsem v rychlosti nastínil v perexu, takže už jen doplním. Děj se odehrává na planetě technicky vyspělých koulí. Při výrobě jedné z nich došlo k omylu a byla odvezena na smetiště. Jenže jste to právě vy, respektive váš robotický svěřenec, a rozhodně na věčný spánek nemáte náladu. Vlastně máte chuť poslat všechny ostatní na věčný spánek! A hned se také dáváte do toho. Čeká na vás velká spousta různě zajímavých lokací; některé pouště, města, jeskyně jsou graficky velmi pěkně ztvárněné. Z některých dýchá pesimizmus a špatná nálada, to asi tou tmou a hudbou. Naopak jiné jsou pestřejší a vaši pozornost si zaslouží zase kvůli něčemu jinému.

O co tedy v jednotlivých úrovních jde? Ovládáte vaši kouli, na jedné straně připevněný malinký bodák. Jde o to, zlikvidovat všechny ostatní v dané lokaci. Jako zbraň vám slouží jen vaše ostří. Vlevo nahoře se vám ukazuje, jak moc jste v danou chvíli nebezpeční. Pokud tam máte nulu, není nic jednoduššího, než za pomoci trysky pořádně vaší kouli popohnat. Nejlépe se mechanické havěti zbavíte tak, že se vznesete do výšky, obrátíte se a znovu použijete trysku. To už bude solidní rychlost. Na některé oponenty se dostanete skrz slabší stěny. Na vás útočí různé ozubené kotouče. Nikdy nesmíte dopustit, aby se vám dostal na tělo, přišli byste o život. Později se proti vám začnou bouřit i podobné technické bytosti jako jste vy, tedy s pohonem a bodákem. Vaši zbraň můžete samozřejmě vylepšovat. Časem se z vás stane velmi nebezpečná potvora, ale i nepřátelé budou posilovat.

Úrovní je zde opravdu mnoho a díky chytlavému systému se této hry jen tak nezbavíte. Je to skvělá zábava na kratší i delší dobu. Vřele doporučuji vyzkoušet!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Co ta do toho? | 21.12.04 v 18:03

Dufam, ze je to dobre!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce