recenze

Macky and Pentell

Macky and Pentell

Game Maker + schopný autor = dobrá hra. Tato jednoduchá rovnice je platná tak, jako že se Marián jmenuji. Autoři hry Macky and Pentell nám dnes předkládají super střílečku v japonském stylu v krásné grafice. Labužníci, připravme si náčiní, dnes budou hody.
Roztomile japonská grafika je základním ukazatelem dnešní akční střílečky, které rozhodně nepatří k šedivému průměru. Rozlišení je sice trochu menší, ale detaily včetně masivní barevnosti nám to rozhodně vynahradí.

Dnešní kousek Macky and Pentell je tedy malá arkádová střílečka stvořená fanoušky žánru. Její předlohou je (ne)známá japonská videohra s názvem „Twinkle Star Sprites“. Ovládáme dva (tedy spíše máme na výběr ze dvou) nebojácné hledače pokladů, kteří letí nad zemí a sestřelují hordy nepřátelských kreatur. Současně sbíráme spousty bonusů, power-upů a jiných „vylepšovátek“, což nám zvyšuje šanci na přežití a potažmo šanci na daleký dolet. Hra je od prvního okamžiku poměrně tuhá a obtížná, takže slabší kousky odpadnou jako mušky nalétávající do rozžhavené žárovky. I přes tento fakt se většina jistojistě zatne a koncentrujíc se doletí hodně daleko.

Mám slabost pro tento typ stříleček zvláště pak jsou-li v japonském „automatovém“ stylu. Je to motivačně hratelné, pokud mají autoři talent (jako je to v tomto případě), tak i graficky orgasmické. Závěr je tedy jednoznačný – stahujte, hrajte, prožijte si slast.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

marian | 07.03.06 v 10:02

Klar! Du hast recht! :)

kassun | 07.03.06 v 08:57

sehr gut


galerie

Macky and Pentell Macky and Pentell Macky and Pentell Macky and Pentell Macky and Pentell

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce