recenze

Lunaria

Lunaria

Vzpomínáte si na gamesky jako Cloudphobia či Magical Broom Extreme? Zejména té druhé jako by Lunaria z oka vypadla. V roli malé čarodějky bude vaším úkolem trochu se „proletět“ a pozabíjet co nejvíce nepřátel bude jen možné.
V úvodu zmíněné gamesky jsem uvedl proto, že vynikají svou rychlostí, dynamičností a hlavně se u nich člověk skvěle odreaguje. Přesně to samé lze říci i o dnešní Lunarii. Když jsem v perexu mluvil o podobnosti s Magical Broom Extreme, měl jsem na mysli hlavně hlavní hrdinku. V obou hrách totiž vystupuje postavička sympatické čarodějky a ani v jednom případě rozhodně nevypadá na to, že by se něčeho/někoho zalekla.

Váš úkol pak je velice prostý, musíte v časovém limitu (vyberete si z několika variant) přeletět co nejvíce hracích částí, posbírat co nejvíce po okolí povalujících se předmětů (získáte za ně potřebné body) a zároveň likvidovat nezbedné protivníky. Budete-li dostatečně zruční, nebude problém dostat se až k bossovi, kde se teprve ukáže, zdali jste dostatečně dobře vytrénovaní a rozehraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

jahnsin

jahnsin | 08.08.23 v 06:33

Nabídka půjčky bez protokolu Nabízíme půjčky jednotlivcům a podnikatelům od 5 000 do 5 500 000 EUR se sazbou 3% ročně s největší rychlostí a spolehlivostí. Kontakt: dusikjacek104@gmail.com

jahnsin

jahnsin | 08.08.23 v 06:30

Hledáte rychlou půjčku na vymazání vašich dluhů v České republice, investici do nemovitostí / rekonstrukci nebo rozšíření vašeho podnikání? V Santander Credit Group jsme efektivní a dynamičtí, protože nabízíme garantované 100% zajištěné půjčky bez zajištění nebo poplatků předem. S 3% úrokovou sazbou a dobou splácení 12 let. v přechodném období. Okamžitý přístup k finančním prostředkům po schválení, konkurenční úrokové sazby, flexibilní podmínky splácení, snadné schválení, pokud potřebujete další prostředky. Nabízíme všechny typy úvěrových služeb, včetně dlouhodobých a krátkodobých půjček. Naše půjčky se pohybují od 90 000 Kč do 80 000 000 Kč a od 10 000 € do 500 000 €. Vyřízení půjčky trvá přibližně 24 hodin po vyplnění žádosti. Pro více informací nás kontaktujte info. ihjan51@gmail.com


galerie

Lunaria Lunaria Lunaria

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce