recenze

Lucky Fisherman

Lucky Fisherman

Sedíte si takhle na lodičce na jezírku a čekáte, že si užijete příjemný prosluněný den, že chytíte dvě tři rybky a na večer se vrátíte domů...Idylka. Jenže ryb bude najednou víc, než byste čekali! Co s tím? Odpověď dá dnešní hra!
Máte- li se, jak říká název, stát veselým rybářem, znamená to, že zřejmě budete mít dostatečně velký úlovek a to pokud možno za krátkou dobu. Skutečnost je taková, že v této hře opravdu budete moct nalovit takové množství ryb- a nejenom jich, že vás bude zrak přecházet. V cestě vám bude stát jiný nepřítel, totiž čas.

V roli rybáře sedíte na své loďce a v každé úrovni máte za úkol chytit určitý počet určitých druhů ryb. Nejdřív budete muset chytat jen několik málo kusů pomalých druhů, později už půjde i o malinké rychlé rybky- a čas se bude krátit také velmi rychle. Dokonce se přidají ještě i předměty, které vám sice nepomohou zdolat limit pro postup do další úrovně, ale zase vám razantně vylepší bodové skóre, poklady. A tu a tam si budete moci vylovit i bonus prodlužující časový limit.

Technické provedení je solidní. Jak 2D grafika, tak doprovodná melodie, vše se dobře hodí a nepůsobí rušivým dojmem. A musím říct, že i hratelnost je dobrá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Lucky Fisherman Lucky Fisherman Lucky Fisherman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce