recenze

Lucas Arts Figters

Lucas Arts Figters

A to se podívejme! Fanda adventur od Lucas Arts přišel na originální nápad vytvořit „bojovku“ s postavami právě z těchto her. Ovládejme tedy Indianu Jonese, hrdiny z Maniac Mansion, Monkey Island a dalších za účelem stát se nejlepším bojovníkem!
Kdo zažil období rozkvětu herní firmy pana Lucase, kdy jsme byli oblažováni skvělými adventurami od Secret of Monkey Island po Zak McKrackena, si jistě dnes nostalgicky zavzpomíná. I když… ono to o adventurování ani dnes vlastně nebude.

Už jen ten námět mne dostal – udělat prostě a jednoduše mlátičku s tak klasickými postavami, jaké jen ve světě adventur mohou být. Pro skalní adventuristy to může být svatokrádež, pro jiné – mezi něž se řadím i já – je to originalita, která pobaví. Ještě předesílám důležitou informaci – tato hra není určena pro jednoho hráče, nýbrž se jedná o „two player only“ kousek. Na počátku hry uzříme na obrazovce 3 herní módy – v prvním máme na výběr vlastní arénu a postavu, ve druhém za nás vše vygeneruje počítač formou quick startu a ve třetí si můžeme kromě arény zvolit i sérii postav, se kterými budeme hrát v případě, že ta naše první v jednotlivých kolech dostane na frak. Autor do detailu převzal grafiku z výše jmenovaných adventur, z čehož vyplývá, že na grafické akcelerátory a jiné vychytávky v klidu zapomeňte. Rozlišení 320x200 hovoří za vše. Pokud jde o hudební doprovod, pak jde zřejmě o remake jednotlivých skladeb opět z výše uvedených her.

Celkový dojem je fajn. Je to „skvjelá konina“, a pokud vám předčasně neumřou bulvy z předpotopní grafiky, vcelku se pobavíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Lucas Arts Figters Lucas Arts Figters Lucas Arts Figters Lucas Arts Figters Lucas Arts Figters

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce