recenze

Lonesome Lighting

Lonesome Lighting

Japonský akční průjem zřejmě nemá konce. Další vertikální střílečka ve stylu střílej po všem co se hejbe... a radši i nehejbe. Přestože je to tuctovka, přestože je nestydatě nafouklá, určitě vám vyrazí dech. Čím? Čtěte tedy...
Scénář hry není nijak náročný. Zlo opět tetuje svými šílenými skicami bílou kůži nevinného lidstva , a proto jste byli povoláni k nelehkému úkolu... no áno. Svérázným způsobem zabránit šíření zla světem. Inu když už vám dají do ruky tři vraždomatické flusbroky, stěží budete při jednáních s druhou stranou používat hbitý jazyk. Ten by ostatně našincům nebyl k ničemu, protože juknout do perexu: Made in Japan.

Po herní stránce je projekt dvousečný. Na jednu stranu je to stereotypní, nezáživná záležitost, na straně druhé neúnosná obtížnost. Ano, přiznávám, moje reflexy už mají svojí nejlepší éru za sebou, ale přeci jen. Nemít kudy proplout v záplavě střel je na můj vkus mírně řečeno výstřední. Pozorný čtenář, který skenuje hry na našem serveru podle procent v hodnocení jistě významně pozdvihne obočí, zhluboka se nadechne a zaburácí: I proč jsi této hře nakulil 66%?
Vážení přátelé, a teď to přijde. Připomínám, že jsme stále v zóně freeware. To, co vyskotačí z vašich reproduktorů po najetí hry, to je naprostá bomba! Přísahámbůh že jsem okamžitě hru ukončil a jal se kopírovat .ogg soubory z adresáře Sound.
Jen co jsem dohýkal blahem a spustil hru znova, popatřil jsem naprosto precizní "předherní" obrázky (jako je loading, po sléze též game over). Vše ve stylu Ghost in the Shell, ke kterému připíjíte Maxe Payna. Opět ten éterický stav, ukončit hru a kopírovat, tentokrát ze složky Images. I když značně zesláblý, kousl jsem se a pustil hru potřetí. Tentokrát už jsem si v klídku zahrál, protože výše zmíněnými lahůdkami výčet nadprůměrností končí. Inu proto 66%.
Pokud se ještě na okamžik vrátím k herním atributům, LL nabízí tři herní módy: arcade, practise a score. A to je taková pěkná příležitost si zasoutěžit. Jestli pak najdete sedm rozdílů mezi arcade a score módy?

Čeká mě úkol nejtěžší, vyřknout ortel zda doporučit nebo nedoporučit. Určitě je to další trofej pro sběratele tohoto žánru her. Pro ostatní to bude minutová záležitost. Každopádně už kvůli neopakovatelné atmosféře, kterou "udělal" zvuk a pošahané obrázky, vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Morlang | 24.01.07 v 18:31

AAAAAAA!!!!!! VY NEZNABOZI!!!! DĚLÁTE SI SRANDU?!!?!?? VE STYLU GHOST IN THE SHELLS A MAX PAYNA?!?!?!??!???? TOHLE JE VÁŽENÍ PÁNOVÉ HRA, KTERÁ HUDBU I OBRAZY ČERPÁ Z LEGENDÁRNÍHO JAPONSKÉHO ANIME HELLSING!!!!!! NAPIŠTĚ HELLSING DO GOOGLE A UVIDÍTE!!! NEBO MI NAPIŠTE NA MEJL A DOSTANETE ODKAZ I NA SAMOTNÝ SERIÁL!!!

AdaDanjermond | 08.01.07 v 10:24

Bezva choreografie. Pri vyhybani tem minam - hotova Maja Plisecka. Da se to snadno oblafnout, treba si stoupnout pred cumak toho oceloveho ptaka a jen strilet. Mas tolik zivotu a me porad zbyvaly, kdyz uz me to prestalo bavit!!! Princip otrepany, ale vypada to lip nez padajici kurata vyprdavajici vejce. Game over me malem rozslzel.

Vezmu-li v podtaz obrazky a hudbu a samotnou hru, prijde mi to jako kobliha s kvasakem.

Ale uz jsem si stahla i vetsi osloviny! Davam 75% at nezeru!

AdaDanjermond | 08.01.07 v 07:58

No, limit sice mam takovy, ze ho nedosahnu, ani kdybych se opravdu snazila, lec hudbu mam svoji, tudiz si radeji stahnu neco, co budu mozna snad i hrat... doufam...

I kdyz jestli o tom budu jeste chvili kecat, tak si snad stahnu i tohle. Zenska zvedavost je otravna vlastnost.

bob_senklar | 08.01.07 v 07:28

Nejbrutálnější část archivu tvoří .ogg (hudba), takže milovníkům výtvarného umění skutečně nedoporučuji pouze kvůli pár jpegům 70 MB stahovat.

Na druhou stranu, pokud nemáš datový limit u providera, nemusí Tě to tolik trápit, což?

AdaDanjermond | 08.01.07 v 07:23

Abych stahovala 70 MB kvuli obrazku bych mosela bejt na hlavu padla.


galerie

Lonesome Lighting Lonesome Lighting

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce