recenze

Little Bob versus Mekaniaks

Little Bob versus Mekaniaks

Pokud zbožňujete 2D akce, ve kterých není nutno příliš přemýšlet, ale naopak musíte neustále střílet, pak čtěte dále. Máme pro vás totiž jednu libůstku se zajímavým příběhem, slušným zpracováním a solidní hratelností.
Hlavním hrdinou hry je Little Bob – človíček zašitý v jednom zapadlém žaláři. Bohužel, dostal se zrovna do zařízení, v němž se na přítomných kriminálnících dělali nezákonné genetické pokusy. Jak už tomu v podobných hrách bývá, něco se nepovedlo a Bob zůstal na vše sám. Ostatní vězni totiž zmutovali a stali se z nich nepříjemné příšery. Vaším úkolem je tak projít celou věznici, všechny pozabíjet a dostat se pryč.

Nejedná se o nic jiného, než klasickou gamesu typu – zneškodni všechny, co uvidíš dřív než oni tebe… Spousta lidí se u těchto gamesek skvěle odreaguje a nejinak tomu bude i u našeho dnešního kousku. Jednotlivé levely jsou totiž prošpikované výbornou zábavou. Úrovně, mezi nimiž procházíte, jsou plné zničitelných beden, z nichž vypadnou nějaké ty penízky stejně jako z nepříjemných mutantů. Arzenál vašich zbraní není nikterak obsáhlý, slušné smažbě ale nebrání. Škoda však, že směr střelby z vaší zbraně můžete určovat pouhým pohybem panáčka. Občas to způsobí dosti náročné situace a ovládání tak není vyřešeno na jedničku. Avšak zpracování je povedené a dobře dokresluje atmosféru. Celkově tedy nezbývá, než se vydat do akce!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Little Bob versus Mekaniaks Little Bob versus Mekaniaks Little Bob versus Mekaniaks