recenze

Lionheart Remake

Lionheart Remake

Nevím přesně, copak se jala francouzská plošinovka Lionheart remakovat - parádní historický film s Melem Gibsonem jako Williamem Wallacem ale určitě ne. Tak jako tak se jedná o silně nadprůměrné dílko s uměleckým nádechem, který je tomuto národu už tak nějak vlastní.
V Lionheart Remake se ujmete stylového, leč trochu legračně animovaného hrdiny, který se skrz prapodivné světy plné prapodivných rostlin/zvířat/scenérií prosekává za svou milovanou. Slovo "prosekává" jsem napsal záměrně - k dispozici dostanete toliko jeden meč a pár příjemných bonusů v RPG stylu, které neurazí. S mečem se ale dá jednak velmi brzy tropit tolik komb a vychytávek, že na ostatní zbraně jaksi zapomenete, jednak do této skoro až umělecké plošinovky narozdíl třeba od atomového paprskometu mark II. skvěle sedne.

Velice solidní hratelnost relativně těžké gamesky podtrhuje kvalitní a ujeté technické zpracování, které se nejspíš drží svého tajemného originálu. Nezbývá mi, než Lionheart Remake trochu nadsazeně nazvat takovým freewarovým Abe´s Oddworldem - rozhodně berte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Psik | 25.08.07 v 17:30

Jo jo,hra z Amigy - můj druhý komp v pořadí a asi nejlepší.Hra je zábavná,ale dostanu se k takovým rotujícím plošinkám a končím.Mám pocit,že v originální hře na Amize se na chvíli přestali točit,aby se na něnechalo skočit.Už nevím..Ale tohle se nedá :-(

Unknown_face | 06.08.07 v 18:46

To by chtělo i remakeovat hru Moonstone,která je sice poměrně odlišná,ale přesto dobře hratelná.A ta úchvatná 2d grafika!!!

alik | 21.07.07 v 21:55

Amiga nejlepší HRY co jsem kdy pařil ta nostalgie bylo mi 16 ach jo

delihc1 | 19.07.07 v 17:15

ja doporucuju amiga.probers.info

mordyr | 18.07.07 v 21:10

Navíc ten parádní historický film s Melem Gibsonem jako Williamem Wallacem se jmenoval BRAVEHEART.

Marian | 18.07.07 v 11:43

Ano, ano!!! :-)

Mlok7 | 18.07.07 v 10:37

Stará klasika pro Amigy nejlepší počítače co kdy herní svět spatřil. Kéž by se předělávek z amigáckých her chytlo více firem. To byly opravdu HRY.

Mike | 17.07.07 v 11:04

Marek Fišer (Jesterka)ročník: 1986, tím se to asi vysvetluje. Je to sice zhruba datum vzniku techto bajecnych stroju (AMIGA, ST) ale pana redatora uz asi minuly. To je hruza, par let rozdil a co to dokaze udelat ;-)
pokud by chtel nekdo rozsirit sve obzory o tyhle dnez jiz tezce pametnicke hry, tak treba zde:

http://hobring.esero.net/gamesscreens_ab.htm

Unknown_face | 17.07.07 v 09:35

Hmm,ne každý zná všechny tyhle staré dobré hry.Co jsem o tom tak četl,tak není jediný,kdo Lionheart nezná

Mike | 17.07.07 v 07:40

Copak se asi "jala francouzská plošinovka Lionheart remakovat"
Rika vam neco AMIGA? Ne?, skoda...
(Shadow of the beast I,II,III; Lionheart...)


galerie

Lionheart Remake Lionheart Remake Lionheart Remake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce