recenze

Light Destiny

Light Destiny

Další bojová hra z japonské produkce! S několika postavami se budete zvesela mlátit a snažit vzájemně zlikvidovat. Klasika ve stylu Mortal Kombat je tu. Připravte si ten správný prstoklad a rozsekejte svého protivníka.
Bojovky nevychází zrovna každý den, proto je jakýkoli pokus o takovou akční hru středem pozornosti mnoha hráčů. Připomeňme si třeba skvělý Brutal: Paws of Fury Remix či velmi propracovaný Retro Fighter ve 3D grafice.

Přejděme ale již přímo k Light Destiny. Na výběr máte hned ze dvou herních módů. Vs mode je klasickým soubojem dvou postav. Musíte si ale najít lidského soka a hrát s ním na jednom počítači. Hra po síti či po internetu bohužel možná není. Druhý mód je osvědčeným turnajem. Z celkem sedmi různých postav, které se kromě osobitého vzhledu liší také vlastnostmi – ( speciálními pohyby, kouzly apod.), si vyberete jednu a projdete s ní zápasy s ostatními. Ovládání není žádný med (pohyb klávesy - T,H,F,V, individuální údery - A, S, kouzla - D, Q, W, E, speciální útok – Q). Reakce postav mi občas nepřišly adekvátní mé snaze, ale vám se určitě bude dařit lépe. Základem úspěchu je vhodně využívat speciální útok. Jeho použití je ale možné pouze v případě kompletního nabití spodní ukazatele – „level“. Ten naplníte používáním klasických úderů. Naopak kouzla ho zase ubírají. Objevování nových postav a vzájemné souboje přináší vcelku solidní dávku hratelnosti. Škoda jen, že umělá inteligence počítače není vyšší. Není nad to hrát proti kamarádovi.

Jednotlivá prostředí, ve kterých se rozmanité osobnosti utkávají, se vcelku povedla. Tu se ocitáte na hradě, jindy zase v honosné katedrále. Přehled o dění v bojišti ale neztratíte. Také postavy a jejich pohyby nejsou špatné. Zvuky a hudba jsou spíše průměrné, není na nich nic, čím by zaujaly. Celkově však Light Destiny je vcelku solidní bojovka. Zajisté pobaví hlavně všechny fanoušky tohoto opomíjeného žánru, i ostatní ji mohou s klidným srdcem dát šanci.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Unknown_face | 30.06.07 v 20:37

Jo,to se mi stalo taky,a vyřešil jsem to tak,že jsem to jen stáhnul v jiném prohlížeči (Internet explorer)

Miroku | 25.06.07 v 13:41

Prosim nema niekdo Skype aby mi poslal chibajuce subory? pls

Miroku | 25.06.07 v 13:23

Stale mi to vypisuje ze chibaju soubory

Miroku | 23.06.07 v 17:20

MNE TO NEJDE vipisuje mi to ze je to demo verzia :(

Unknwon_face | 28.01.07 v 16:54

Mangu miluju,ale teď mám novej komp,tak snad to pude

Kaori | 23.12.06 v 03:06

ale jde=) výborná manga dobrota

Unknown-face | 13.09.06 v 19:42

Nejde to sputit(ňáko se to špatně stáhlo či co(prey chyběj soubory))


galerie

Light Destiny Light Destiny Light Destiny Light Destiny