recenze

Light Arrow

Light Arrow

Troška strachu neuškodí a nevadí, že se jedná o grafiku jak na 386ce. Pokud se nebojíte tmy a nějakých těch divných zvuků, pak se nemusíte bát hrát ani tuto freeware hříčku. Budete sice trošku napjatí a se sluchátky budete hru prožívat trošku více.
Nejdřív se leknete asi stejně jako já. Říkal jsem si, co to může být za hru, kde je víc kostiček jak v legu. Po chvilce hraní vám však dojde, že se jedná o plnohodnotnou akční střílečku, po které se budete bát jít do koupelny, jestli tam na vás nečíhá nějaká obří kostka. Princip je docela jednoduchý. V každé úrovni je třeba dostat se k červenému světlu, které značí exit a vstup do dalšího levelu. Bohužel provést to a přežít je krapánek horší. Nejdřív stačí prostě proběhnout, co se dá a máte vyhráno. Časem jsou bohužel úrovně už tak rozlehlé a různé formované, že budete muset i používat trošku střeliva, jelikož se objeví nepřátelé, kolem kterých už nemáte šanci proběhnout. Vše je doprovázenou nepříjemným pocitem, že vás někdo sleduje a hodně hutnou hudbou.
Jakmile natrefíte na nějakou tu obludu, je třeba vzít v potaz, že nemáte kulomet a každá střela potřebuje čas na vypálení. Můžete si být jistí, že umřete více než jednou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 09.09.16 v 11:53

no mám ráda hororové hry ale zase to s nimi není dobré přehánět


galerie

Light Arrow Light Arrow Light Arrow

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce