recenze

Liero AI/MP

Liero AI/MP

Liero asi není potřeba představovat. Je to živoucí legenda a řadí se mezi klasiku freeware PC her. Kdo zná, má. Kdo zná a nemá, stahuje. Kdo nezná, měl by se zastydět, přečíst si recenzi a stahovat.
Aaa... tak se přecijen našel někdo, kdo nezná Liero. Asi nejlépe a nejrychleji vám ho přiblížím, když vám řeknu, že je to něco jako Worms Realtime. Pokud jste nehráli ani ty, tak ale určitě znáte klasické komerční Worms. Potom není problém si představit, že se nehraje na tahy, nýbrž se hraje pořád - jako u normálních akcí. Najde-li se někdo, kdo nikdy nehrál ani komerční titul, jest tento zatracen a smrť stihne jeho v nejhlubším pekle počítačovém v mukách nad míru nesnesitelných...

Až 4 červíci jsou uvrženi do arény, kde se snaží pomocí všech dostupných zbraní (autorům rohodně fantazie nechyběla) zabít toho druhého. Hraje se tedy deathmatch, ale i Capture the Flag. Liero AI/MP se oproti originálu liší právě možností 4 hráčů oproti původním dvěma. Umělou inteligencí, novými levely a skiny, přidáním nových zbraní atd.

Grafika je sice poněkud zastaralá, ale skýtá neuvěřitelné množství zábavy a uvidíte, že s touto hrou (zvláště pak v multiplayeru) strávíte hooodně času...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Triple T | 25.11.05 v 17:58

Mas pravdu, zadny remake Liera nedosahl hratelnosti na urovni originalu. Liero Xtreme se ji ale blizi a navic ma "moderni provedeni", tedy podporuje konfigurace, mody, mapy a hlavne sitovy/intrenetovy multiplayer.
John Beak: gulp

John Beak | 25.11.05 v 15:55

Nejlepší je stejně klasický Lierko. Předělávky her většinou nebejvaj moc dobrý a aby to stálo za to, je potřeba aby to dělal někdo moc šikovnej. Snaha byla, ale lepší než originál tohle není.
Triple T: Ahoj :)

Martin Kovář | 25.11.05 v 01:13

díky za tip. Liero Extreme se určitě brzy u nás na Freegame objeví. Co se fyziky týče, myslím si, že je v pohodě. Spíše to AI je, popravdě řečeno, trochu slabší...

Triple T | 24.11.05 v 20:29

Neni tohle nahodou ta zaostala a temer nehratelna verze Liera? Nekolik let zpatky jsem zkousel neco se jmenem jako Liero AI a oproti originalu to nabizelo predevsim nedodelanou fyziku a nevyvazenou hratelnost. Jestli se nemylim, Liero Xtreme je dnes jednoznacne lepsi volba.


galerie

Liero AI/MP Liero AI/MP Liero AI/MP Liero AI/MP