recenze

Last Defender

Last Defender

Máte-li rádi vesmírné 2D střílečky, pak rychle sem. Last Defender je perfektní akční gameska, která pobaví na pořádně dlouhou dobu. Nevěříte? Pak čtěte recenzi a urychleně stahujte.
Last Defender je zajímavá 2D vesmírná střílečka, která překvapí zejména svým zpracováním, atmosférou a především příjemnou grafikou. Hned po spuštění hry vás zákonitě trkne do očí nízké rozlišení hry – ačkoliv by se to dalo brát jako nedostatek, opak je pravdou a brzy pochopíte, že je to tak schválně. Kvůli nastolení té správné dobové atmosféry…

A o co že vlastně jde? O nic zvláštního. Máme tu malou raketku, máme tu svět ovládaný zlem a máme tu také nepřátelé, které musíme ničit. Takže o to jde – ničit, ničit a ničit! Bohužel, hra má laťku obtížnosti nasazenou trochu nezvykle vysoko, takže hraní může být zpočátku docela problém. Chce to zkrátka rychlé prsty. Co se technického zpracování týče, dávám jedničku; grafika je super, hudební kulisa taktéž perfektní. Doporučuji především hard-core hráčům.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Venal | 21.03.07 v 18:32

jestli to udelal ten samej clovek, tak jeto best!!! Stahuju a uvidim...

smiley98 | 21.03.07 v 01:07

ciste nahodou sem si tuhle hru nedavno stahnul na jiny strance. ted uz ji hraju na hard, abych zjistil, jaky sou dalsi bonusy :-) osobne bych dal mnohem vic procent, ale to je pouze muj subjektivni nazor. za zminku mozna stoji jeste fakt, ze hru vytvoril stejnej clovek, co udelal tituly jako ´lost valley´ nebo ´haunted castle´ ;-)


galerie

Last Defender Last Defender

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce