recenze

Krvavá Mise

Krvavá Mise

Rambo po česku. I tak by se dala nazvat dnešní hra z produkce známého vyvojáře zvaného Tatko. Přichystal si pro vás solidní porci zábavy a věřte, že se u této akční hry rozhodně nudit nebudete.
Příběh dnešní akční gamesky není nikterak složitý. Vaše jednotka se ztratila ve vietnamské džungli a vaším úkolem není nic jiného, než že je máte najít a pochopitelně osvobodit. To ovšem není vše, později se dostanete k dalším rozmanitým úkolům a o něco dále opustíte zatuchlou džungli a podíváte se do jiných prostředí.

Proti vám se bude stavět jak lesní fauna, tak i humanoidnější nepřátele, kteří budou oplývat povětšinou stejným arzenálem, jaký budete mít vy. Dostanete se až k pěti kouskům, mezi nimiž najedete jak obligátní brokovnici a samopal, tak i netradiční „bezbolestný“ rotační kulomet. Ovládání hry není nikterak složité a občas si i pořádně zaskáčete přes různé překážky a propasti. Docela mi ale vadil lehce neprakticky zpracovaný pohyb, který je hlavně zpočátku největší překážkou. Později si ovšem zvyknete a ani vám to nepřijde.

A nyní se dostáváme k grafice hry, jež má své kouzlo, ale někdy až moc převládá zelená barva a její odstíny, což někdy vypadá velice nepřehledně. Zvuková stránka je na tom o poznání lépe, rozhodně se u ní nebudete nudit, stejně jako u celé hry. Pár mušek se v tomto dílku dá najít, přesto se budete jednoznačně bavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Krvavá Mise Krvavá Mise Krvavá Mise

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce