recenze

Krusty Arteroids

Krusty Arteroids

Vesmírná střílečka bez střílení? Ano, dnes je všechno možné, jak se můžete přesvědčit v Krusty Asteroids. Ale ne, nebojte se, tak hrozné to nebude. Každopádně pro pořádnou akci si budete muset zajít o dům, ne-li o ulici vedle.
Možná se podivujete nad perexem, ale bohužel (bohudík?) uvidíte v této hře jedinou explozi, a to pokud s vlastní lodí narazíte do všudypřítomných asteroidů. Ale popořadě. V Krusty Asteroids se stáváte pilotem nepříliš rychlé a nepříliš pohyblivé vesmírné lodi, se kterou musíte doletět co možná nejdál pásmem asteroidů. Že to bude úkol nelehký nemusím snad říkat. Hlavní podíl na tom má především těžkopádnost vaší lodi, a také fakt, že asteroidy vám toho místa na pohyb příliš nedají. A nakonec váš úkol: musíte nasbírat co možná nejvíce bodů, které dostáváte za uraženou vzdálenost.

Co se technického zpracování týče, tak bych směřoval jedinou výtku ke grafice, konkrétně k blikajicím textůrám, které po nějaké chvilce rozhodně nejsou balzámem ale spíše drátem v oku. Co říci nakonec? Pokud chcete zkusit své postřehy a máte rádi výzvy, můžete tuto průměrnou hru zkusit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Krusty Arteroids Krusty Arteroids Krusty Arteroids