recenze

Knytt

Knytt

Na naše obrazovky přichází malá postavička jménem Knytt. Pochází z dalekého vesmíru a jeho fyzická zdatnost snad nezná mezí. Když se jednoho dne rozhodne odcestovat na jinou planetu a trochu si oddychnout od dění na své domovině, zřítí se jeho kosmická loď na cizí planetu...
Jak již bylo řečeno, poté co jste si dali schůzku se svým vesmírným korábem letíte nekonečným vesmírem kdesi do neznáma. Všechno však nejde zcela hladce a dostanete se do roje asteroidů. Štěstí vám nepřeje a jeden z nich se střetne s vaší vesmírnou lodí. Po dopadu se octnete na planetě a vašim prioritním úkolem bude najít potřebné součástky k opravě plavidla.

Zhruba takto tato hra tedy začíná, co všechno nám nabízí, si pojďme říci právě teď. Postava, za kterou budete hrát, je sice velice malinká, ale zato fyzicky zdatná. To vám umožňuje šplhat s ní po stěnách, přeskakovat nejrůznější překážky a seskakovat z takových výšek o jakých se nám může leda zdát. V každém kole bude vašim primárním úkolem najít předmět, který potřebujete k opravě vašeho korábu. Vzhledem k rozlehlosti lokací, by však bylo velice pracné hledat nějakou součástku jen tak naslepo, proto zde existuje jakýsi navigátor, jenž vám ukáže nejbližší možný potřebný předmět. Ukazatel spouštíte zmáčknutím klávesy A. Pro lepší orientaci ve hře, bych ale spíše doporučoval projet si tutorial.

Graficky ani zvukově není tahle gamesa rozhodně dovedená do podoby, jenž by hráči způsobila ochabnutí spodní čelisti, na druhou stranu, která freeware hra je ;-). Nicméně, i když se zde nedočkáme ani toho grafického průměru (v rámci freeware), hratelnost je zde poměrně dobrá a udrží vás u tohoto titulu možná i pár hodin.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

filozof | 07.12.17 v 03:15

Knytt je úžasná hra a autor recenze idiot

tom | 05.04.08 v 17:05

je to super hra

Ado | 04.10.07 v 16:15

Autor zjavne vôbec nepochopil posolstvo hry. Z recenzie mi vyplýva, že hru hral maximálne 5 minút.

Marian | 15.09.07 v 20:55

Díky za odkaz, nicméně bych uvítal nějaký odkaz na Freegame na tvých stránkách... :-)

Vojta008 | 15.09.07 v 19:52

Dovolil bych si upozornit na mojí fan stránku věnovanou téhle hře:
http://knytt.ic.cz/

Triple T | 11.07.07 v 21:03

Ted jsem se docetl, ze na DEP-enabled strojich ve stare verzi Knytta vypadava zvuk. Nova verze je ke stazeni na domovske strance: http://nifflas.ni2.se/index.php?main=02Knytt&sub=03Download

Triple T | 15.02.07 v 21:11

>- absence zvuku
To ma byt vtip?


galerie

Knytt Knytt Knytt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce