recenze

Kabus 22 Bonus Game

Kabus 22 Bonus Game

Ať už vás naštvalo cokoliv a kdekoliv, máte možnost se pořádně vyřádit právě zde. Tahle hra totiž neuznává žádná jiná pravidla, jen to "Přežít!". O tom se přesvědčíte na vlastní kůži, kdy budete uprostřed trosek města bojovat proti temným silám.
Přestože na vás na začátku budou tvůrci zkoušet trik se zaregistrováním, registrovat se nikde nemusíte, stačí to pouze odkliknout. Pak už se objeví samotné načítání hry. Přes detailní popis a vysvětlování, co můžete udělat, abyste se déle udrželi naživu nebo abyste získali více bodů, se dostanete až do prvního kola. Tvůrci mysleli na všechno, a tak máte k dispozici výběr zbraní, které budete chtít používat. Doporučuji si vybrat ty nejsilnější, budete se cítit bezpečněji.

Pokud si tedy vyberete, hra začíná a na scénu vbíhá první monstrum. Je třeba podotknout, že tahle hra není vhodná pro slabší povahy, pro děti a možná ani pro epileptiky, jimž by mohlo vyděšení způsobit záchvat. Monstra jsou opravdu zrůdná, odpudivá a naprosto odporná. A jak už to v těchto hrách bývá, postupem času jich stále přibývá. Nenechte je dostat se až k vozu. Pokud se tak stane a vy nevidíte jiné východisko, můžete je přejet, za což ovšem nezískáte žádné body ani bonusy. Ano, sem tam se zde mihne nějaká krabička, která vám doplní životy atd.

Ačkoliv nejsem zastáncem těchto her, musím uznat, že grafika je zde skutečně velice věrohodná a tvůrci, ačkoliv si nedali příliš práci s příběhem, se na grafice skutečně vyřádili a vdechli jí život, až vás to bude v některých chvílích mrzet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jura | 23.07.08 v 11:38

Sháním na tu hru návod zasek sem se a nemuzu dal...nevite nekdo o tom neco pls?

good | 11.05.08 v 10:27

No v nějáke vře de jenom o násilí já mam radši ty akčni typu Mortal Kombatu ale to je každýho názor ale v Mariovi taky zabíjíš skočiš na něj a je poněm je to taky brutal:D

good | 20.03.08 v 17:28

No tak dopra no uznávam že násilí je ve hrách trochu moc no teda až příliš:D

Margueritte | 11.03.08 v 19:24

Tak násilí tam bezesporu je, to nelze popřít :) a já na ně upozorňuji záměrně, protože násilí není hra a hra by neměla být násilí.

good | 09.03.08 v 21:17

tohle je freevare werze ja mam original
PS:nesnašim ve munisech to nasili zahrajte si mortal kombat a pak zistite co to nasili doopraavdy je:D nebo manhunt 2 bez cenzury!!!!

Margueritte | 09.03.08 v 21:05

Takovou poklonu mi ještě nikdo nesložil :)), děkuji.

Datyos | 07.03.08 v 16:00

Tak to opravdu stoji za to :D

Ctitel | 07.03.08 v 04:30

ta hra má pomalu tak krásnou grafiku jako je Lenka Skanderová :))


galerie

Kabus 22 Bonus Game Kabus 22 Bonus Game Kabus 22 Bonus Game Kabus 22 Bonus Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce