recenze

Jingle Balls

Jingle Balls

Zadovádějte si se sněhovou koulí v dlani pěkně doma v teple prostřednictvím Jinge Balls. Uvidíte, že je to možné, a dokonce i zábavné. Hlavně buďte přesní. Škoda každé rány, která padne vedle.
Vžijte se do neomaleného klučiny, který je očividně znechucen Vánocemi. Prostřednictvím sněhových koulí rozvraťte poklidný trh. Originálně zpracovaná hra od WOK 2 vám všechno toto umožní. Je výborná jak po stránce grafické, tak po zvukové. Jenom hratelnost trochu pokulhává. Pohled na celou scénu je z výšky, a proto je dosti obtížné správně zacílit. Hra je rozdělena do dvou částí, mezi kterými můžete beztrestně procházet. V jednom koutě si doplňujete sníh, ve druhé čas. Tolik ke krátkému seznámení s Jingle Balls. Teď se podíváme blíže, cože se nám to skrývá pod tím roztomilým názvem.

V roli uličníka Denise si můžete zavzpomínat na své mládí (provokativně házíte sněhové koule na vše co se hýbe). Nebo jste byli jiní? Asi ano, že? Vaši zapálenost dělat brajgl to snad nijak nepotlačí. Není-li tomu tak, v Jingle Balls se vám určitě uspět nepodaří. Na celou akci máte tři minuty, za které se budete snažit vánoční náladu dostat z většiny kolemjdoucích. Z opilců to půjde ztuha, ti v sobě mají už pár pivek. Ani jejich chování nenasvědčuje, že mají potuchy o probíhajících svátcích klidu. Stěží se udrží na nohou a jejich největší úsilí je vynaloženo při zvedání flašky k ústům nebo při odlehčování močovému měchýři. Ale jsou tu i tací, kteří si vaši pozornost zaslouží. Ženy přestrojené za Santa Clause nebo staříci, od kterých vám bez upozornění přilétne facka, se mohou dostat pod bílou salvu. Po každé ráně, kterou utržíte, ztratíte veškerou svou munici a nezbývá nic jiného, než získat od přítomného sněhuláka novou. Stejně tak můžete sbírat z pod stromu dárky s časovým bonusem. Sem tam se ozve zvukový signál, který značí, že můžete získat nějakou prémii pokud v blízké budoucnosti trefíte označenou osobu. Obvykle jsou to lidé s dárky, které jim po trefení ukradnete.

Tak jen do toho, zahrajte si pěkně zpracovaný Jingle Balls s výbornou grafikou a dobrým zvukovým doprovodem. Rozhodně se nedá pařit věčně (jaká hra ano), ale stejně jako většina her na Freegame pobaví a zkrátí dlouhou chvíli. Hledáte-li něco na delší dobu, tak Jingle Balls nejsou pro vás to pravé. Vezmeme-li v potaz jejich délku a velikost. Přeci jenom 2.6 MB je dost a ještě k tomu hra neobsahuje žádné mise. Můžete hrát pouze jedno kolo, na jehož dohrání máte ještě ke všemu časový limit. Jestli ale máte rychlý modem, hurá do downloadu, nebudete litovat...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

sulami | 07.05.03 v 14:47

je to husty


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce