recenze

Jammer-D

Jammer-D

Všichni, kdo máte vlastní zahrádku, jistě víte, že nejhorším problémem při pěstování můžou být škůdci. Chcete se jim prostřednictvím monitoru vašeho počítače postavit? Jedinečnou možnost budete mít právě v dnešní 3D hře. Pojďte ubránit květinku!
Když si chcete něco zasadit a pěstovat to, určitě chcete, aby to vypadalo co nejlépe a co nejrychleji rostlo. Samozřejmě vás ale budou trápit protivní škůdci. Existují sice různé postřiky, ale otázkou je, zda opravdu všechny spolehlivě působí. Pokud se vám někdy stalo, že vám takto rostlinka uhynula, nezoufejte. V dnešní skvěle zpracované 3D gamesce se v roli fialového zahradníka postavíte třem různým škůdcům s opravdu zabírající zbraní v ruce a vaším úkolem bude vypěstovat přerostlou sedmikrásku. Chcete vědět více?...

Po krátké instalaci doporučuji otevřít soubor Setup a zde si navolit všechny grafické a zvukové vlastnosti. Je možné, že váš miláček nebude mít potřebný hardware nebo software, takže v tom případě budete mít bohužel smůlu. Věřím, že ale většině z vás se podaří hru v pořádku rozběhnout. Objeví se hlavní obrazovka s několika položkami v Menu, které je ve spodní části okna. Můžete si přečíst nápovědu nebo něco o autorech. V nápovědě najdete důležitý symbolický popis toho, co můžete ve hře používat. Hrajete za růžového zahradníka s velkýma očima, připomínajícího zajíce. Před sebou uvidíte v každém kole pěkný dvoreček a zahrádku. Zdá se, že máte sice malý, ale určitě útulný domeček. Kolem je plot a stromky. Prostě ideální místečko pro pěstování květin. V každém ze čtyř rohů zahrádky je polička. Na pravé straně jsou postřiky a také v jedné poličce na levé straně. Tam je ale také konývka na vodu. Za chvíli si určitě všimnete, že po zemi leze zelená housenka nebo zvíře podobající se krtkovi nebo ježkovi. Nad zemí se taky může za stromy objevit veliká vosa.

Tito tři škůdci se vás snaží zničit a ublížit stále rostoucí květince. Proto máte naštěstí několik životů, díky kterým můžete pár střetům s těmi protivníky přežít. Abyste je ale zničili, musíte používat již zmíněné postřiky. Každý jinak barevný postřik je na určitý druh škůdce. Toto přiřazení se právě dočtete v nápovědě. Abyste urychlili růst květinky (v případě, že stíháte zahánět škůdce), můžete vzít konývku a jít s ní pro vodu ke studni vpravo. Naberete vodu a poté musíte zalít květinku a její růst se zrychlí. Jakmile květinka doroste, je konec úrovně a vy se přesunete do další, která je pochopitelně mnohem těžší. Musíte čelit většímu množství nájezdů škůdců. Ale ještě jsem se nezmínil jak vlastně zahradníka ovládáte. Je to jednoduché, postačí vám šipky a pravý Shift a CTRL ke skoku a používání postřiků nebo konve. Jednoduše CTRL používáte tehdy, když chcete nějak manipulovat s blízkým předmětem. Pokud rychle potřebujete vyměnit postřiky, musíte nejprve ten jeden postřik vrátit na původní místo, a potom si teprve můžete zajít pro ten druhý. Když ztratíte všechny životy, pak je konec hry. Vše se počítá na body. Na konci uvidíte své výsledky a můžete se zapsat do tabulky nejlepších hráčů. To by mělo k principu snad stačit...

Jsme Konečné v závěru. Už je asi jasné, že se mi tato hra celkem líbila. Její zpracování je téměř dokonalé. Vždyť 3D grafika je veliké plus a kromě toho ještě hru provází příjemná hudba a nejrůznější zvuky. Nevím, co bych mohl téhle gamesce vůbec vytknout. Vždyť i velikost souboru není nijak hrozná, takže si může dovolit stahovat určitě každý. Rozhodně doporučuji zkusit a pobavit se ...;)  

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

lucie | 12.05.03 v 10:36

je to opravdu bomba!

lucie | 10.05.03 v 17:32

kyticka roste a roste a nikdo mi ji neutrhne


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce