recenze

Jade Phoenix

Jade Phoenix

Ve stylu zběsilého hopsání a boje se vydáváte na cestu po ostrově, který je plný nepřátel a zlých sil. Potvrďte roli hrdiny a zachraňte tamní občanstvo z vlivu hypnózy, která jim rozhodně nedělá dobře.
Dobrodružství tak trochu ve stylu Mario Brosáků začíná.

Muž nebo žena? Toť první aspekt, který vás donutí k volbě. Je pravda, že obě hratelné postavy se trošku liší, a to hlavně způsobem boje. Dívčí hrdinka za pomoci svých šípů může sestřelit obludky na dálku, naproti tomu druhý hrdina kompenzuje menší dosah svého meče vyšší frekvencí seků za jednotku času. Na procházení úrovněmi to však zásadní dopad nemá, přesto tato možnost potěší. Hra obnáší to, abyste se dostali z bodu A do bodu B. Na této pěší trase jsou však spousty potvor, které vám při menším podcenění a zbrklosti uštědří větší herdu, než byste si mysleli. Zkrátka pozor na všechny vrány, zajíce na „pogotyči“, dámy s deštníky a další. S těmito řadovými chudáčky problémy víceméně mít nebudete, ale u bossů se už trochu zapotíte.

Sbíráte také nespočet barevných bodových kuliček a také se doberte k silnější munici, než je ta vaše výchozí. Je to vcelku svižná hra, která zabaví. A nezapomeňte si zapisovat kódy, abyste nemuseli hrou elegantně procházet vícekrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.02.17 v 11:53

skákačky mám ráda je to dobré odreagování


galerie

Jade Phoenix Jade Phoenix Jade Phoenix Jade Phoenix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce